Az 5 legnépszerűbb társkereső oldal Magyarországon

Manapság egyre többen és többen vannak azok, akik online találnak rá életük szerelmére – vagy legjobb kalandjára. Bármilyen céllal is közelíted meg a másik nemet, az internetes társkeresőket lassan nem tudod megkerülni. Éppen ezért összegyűjtöttük az 5 legnépszerűbb Magyarországon elérhető szerelem- és párvadász honlapot.

Tinder

A Tinder 2012-ben indult, és olyan hamar népszerűvé vált, hogy 2014-re már több milliárdan húzogatták egy nap azokat a profilképeket jobbra vagy balra. Nyilvánvaló, hogy mi sem maradhattunk ki a Tinder-őrületből, és olykor-olykor a FUNZINE munkatársai is felkeresik a híres-hírhedt alkalmazást.

Tinder - a világ legnépszerűbb társkeresője

LoveBox

A LoveBox csak akkor ajánlott, ha szigorúan komoly párkapcsolatra vágysz. Több mint 300.000 felhasználó adatlapja közül böngészhetsz telefonodról vagy laptopodról. Az oldal már 14 éve létezik, de az utóbbi időben jelentős arculatváltáson esett át. Ha pedig prémium tag vagy, és egy évre fizetsz elő a LoveBoxra, havonta csak 490 forintodba kerül. Ennyi idő alatt pedig akár több tartós párkapcsolatra is beruházhatsz.

Lovebox - a magyar társkereső

Badoo

A Badoon találhatsz magadnak párt a közelben lévő regisztrált emberek közül, de keresgélhetsz Facebook-barátaid ismerősei között is, sőt feltölthetsz akár egy képet is egy olyan társról, amilyenre vágysz és ismerkedhetsz a hasonmásokkal is.

társkereső

Elittárs

A magát diplomás társkeresőként definiáló Elittárs a német eDarling testvéroldala. Az oldal a felhasználók személyiségjegyei és egyedi preferenciái alapján keresi és (remélhetőleg) találja meg a tökéletes társat. Főként azoknak ajánljuk akik, nem csak futó kalandra, hanem komoly párkapcsolatra vágynak.

Ez a társkereső a magyarországi diplomásokra hajt

happn

Összenéztél egy jóképű sráccal vagy gyönyörű lánnyal a villamoson ma reggel? Jó hírünk van, megtalálhatod. A happn ugyanis az elszalasztott megismerkedések társkereső oldala. Mindenkivel, akivel utatok ilyen-olyan úton-módon keresztezte egymást, kapcsolatba léphetsz a honlapon.

társkereső

Olvasd el, mik a randizás szabályai a virtuális társkeresés korszakában: