Az 5 legnépszerűbb társkereső oldal

Egyesek szerint még mindig ciki, pedig már egyre többen vannak azok, akik online találnak rá életük szerelmére – vagy legjobb kalandjukra. Bármilyen céllal is közelíted meg a másik nemet, az internetes társkeresőket lassan nem tudod megkerülni. Éppen ezért összegyűjtöttük az 5 legnépszerűbb magyar szerelem- és párvadász honlapot.

Tinder

A Tinder 2012-ben indult, és olyan hamar népszerűvé vált, hogy 2014-re már több milliárdan húzogatták egy nap azokat a profilképeket jobbra vagy balra. Nyilvánvaló, hogy mi sem maradhattunk ki a Tinder-őrületből, és olykor-olykor a FUNZINE munkatársai is felkeresik a híres-hírhedt alkalmazást. Hamarosan meg is osztjuk veletek a legkínosabb sztorijainkat.

LoveBox

A LoveBox csak akkor ajánlott, ha szigorúan komoly párkapcsolatra vágysz. Több mint 300.000 felhasználó adatlapja közül böngészhetsz telefonodról vagy laptopodról. Az oldal már 14 éve létezik, de az utóbbi időben jelentős arculatváltáson esett át. Ha pedig prémium tag vagy, és egy évre fizetsz elő a LoveBoxra, havonta csak 490 forintodba kerül. Ennyi idő alatt pedig akár több tartós párkapcsolatra is beruházhatsz.

Viszony

A tiltott gyümölcs mindig édesebb, ugye? Valami ilyesmiről szól a Viszony is, amit kifejezetten a párkapcsolatban élő embereknek szántak. Mi senki felett nem szeretnénk pálcát törni, és erkölcscsőszök sem kívánunk lenni. Aki a tilosban akar járni, hajrá, itt a Viszony!

Randivonal

Ha a tradicionálisabb párkeresés érdekel (értsd: még nincs párod, és egyszerre csak egyet szeretnél, és nem vagy a BDSM királya/királynője, de nem zárkózol el semmi jó elől) a Randivonalat neked találták ki. Hála a részletes keresési opcióknak könnyen le tudod szűkíteni a találatokat, egészen addig, míg már csak egy jelölt marad: életed nagy szerelme. Vagy nem. De egy próbát megér.

VagyokNeked

Milyen jó, hogy itt van nekünk a VagyokNeked. Ezen a társkereső oldalon egy hihetetlenül bonyolult, professzionális algoritmus dolgozik, hogy minden alkalommal megtalálhasd életed értelmét, amikor belépsz. A keresést megkönnyíti az oldal egy másik nagyon menő opciója, a párkapcsolati illeszkedési kérdőív, amit ha kitöltesz még közelebb lehetsz a szerelemhez. Csak neki ne menj az illetőnek a nagy vadászatban.