Ki mondta, hogy nem ünnepelheted önmagaddal a Valentin-napot?

Ki mondta, hogy Valentin-napon csak a szerelmedet lehet megajándékozni? Ne legyünk szűkmarkúak a szeretettel, és lepjük meg magunkat is néhány aprósággal. Adunk is 7 tippet, hogy mivel.

Szexi parfüm

Ha párkapcsolatban vagy azért, hogy feltüzeld a szerelmedet egy újdonsággal, ha egyedül vagy azért, hogy elcsábíts másokat az illatoddal. Vagy egész egyszerűen csak azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Ékszer

Már egy kis bizsu is jobb kedvre deríthet, de ha nagyon költekezni támadna kedved, vehetsz akár egy karórát is magadnak.

Bor

Tudjuk, mire gondolsz: a bor vásárlásához (és ivásához) nem kell különleges alkalom – az mindennap jól csúszik. Igen ám, de a szerelmesek napján beszerezhetsz egy különlegesebb üveggel.

Mozijegy

Bárki is mondta, hogy egyedül ciki moziba menni, tévedett.

Vicces felső

Ha már csak magunkra gondolunk, nem kell feltétlenül szexisnek lennünk, ezért nyugodtan vehettünk egy vicces, csúnya pulcsit, vagy akár egy kényelmes, idióta, állatszőrös mamuszt.

Lélekemelő bögre

Ha már a vicces feliratoknál tartunk, egy király bögrét is beszerezhetsz magadnak, ami minden reggel a tudtodra adja, hogy csodálatos teremtmény vagy, és nélküled nem lenne ugyanilyen a világ.

Hétvégi kiruccanás

Feledkezz el a dagadt Cupidóról, és foglalkozz inkább a barátaiddal. Menjetek egy hosszú hétvégi túrára a Bükkbe, vagy ha ennél lustábbak vagytok, menjetek Szentendrére.

És ne feledd: