3 romantikus randiötlet a téli hidegre

Már nagyon unjátok a pároddal, hogy minden este otthon ültök a kanapén és sorozatot bámultok? Mutatunk most 3 programot, ami felpezsdítheti a szerelmi életetek a leghidegebb mínuszokban is! 

Holland kád

Egyszeri nagy beruházás, mely aztán egy egész életen át nyújthatja a legemlékezetesebb és -pihentetőbb élményeket. Gyors és természetes fűtési rendszerének, valamint könnyű súlyának köszönhetően a Holland kád egyszerűen elhelyezhető évszaktól függetlenül bárhol és bármikor; kertekben, teraszokon, folyó-, tó- és tengerpartokon ugyanúgy, mint egy tisztáson, a hegyekben, közösségi színtereken vagy éppen épületek tetején. Tartós anyagai pedig garantálják a csúcsminőséget és a higiéniát, ezért korlátlanul használható.

Korizás a Városligetben

Elcsépelt ötleteknek hangzik, de érdemes egy teljes napot szánnotok arra, hogy újra szerelmbe essetek a nagy hidegben. Húzzatok korit, forralt borozzatok, küldjetek számot egymásnak a hangosbemondón keresztül, látogassatok ki a karácsonyi vásárra, és érezzétek egy kicsit újra gondtalan kamaszoknak magatokat!

Tábortűz a szabadban

Gyújtsatok tábortüzet egy kijelölt tűzrakóhelyen! Vigyetek termoszban teát, forralt bort vagy forrócsokit, szalonnát, de akár pillecukrot is süthettek. A tüzet ne felejtésetek el gondosan eloltani!