9 izgalmas őszi randihelyszín és -program Budapesten, ahol közös élményeket szerezhetünk

Ha már az összes tipikus randiprogramot kipipáltátok, és nincs ötletetek, hogy hol töltsetek el egy kis időt kettesben, akkor ez a válogatás nektek szól! Akár beltéri programlehetőségről vagy gasztroélményről van szó, biztosan nem fogtok csalódni.

Szabadulás kéz a kézben: Locked Room & AROOM

A Locked Room és az AROOM szabadulószobái Budapest legnépszerűbb szabadulós élményei közé tartoznak, ahol a kaland és a kihívás garantált. A Locked Room 6-féle, változatos tematikájú szobát kínál, a krimik világától a misztikus történetekig, ahol minden perc számít. Az AROOM viszont valósághű díszleteivel és kreatív feladataival nyűgözi le a játékosokat, legyen szó bankrablásról vagy egy elfeledett templom titkairól, 8 küldetésen keresztül. Egy biztos: a logika, a csapatmunka és a gyors gondolkodás elengedhetetlen ahhoz, hogy időben kijussatok és teljesítsétek a küldetést!

1061 Budapest, Király utca 14. | 1061 Budapest, Székely Mihály utca 4. | Weboldal

Fotó: AROOM

Édességek minden mennyiségben: Édes Mackó

Az őszi romantikus randik elengedhetetlen kelléke a kürtőskalács, amihez az egyik legjobb helyszín az élénk színekben pompázó Városliget. Ezt a kettőt pedig tökéletesen tudja az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda, ahol az egyik szlogenjük a következő: ne a kalóriát számoljátok, hanem az együtt töltött kürtőskalácsozós időt! Kimondottan pároknak ajánlják a Kürtős Fondü-variációkat, amelyek különböző ízekben és topingokkal kérhetőek – ezekbe mártogatva romantikázhatnak az édesszájúak, összebújva kóstolgatva egymás kürtőskalácsát. Sőt duplarandinak is kiváló választás az Édes Mackó, hiszen többféle Kürtős Fondü-variációval várnak benneteket.

1146 Budapest, Állatkerti krt. 14-16. | Weboldal

Fotó: Édes Mackó

Pisztáciás édességek Budapesten:

Street food a Dunán: StadtWien

Kóstoljátok meg Budapest első dunai burgerezőjének különleges fogásait, egy igazán különleges helyszínen, a Stadt Wien hajó fedélzetén. A 120 négyzetméteres panorámateraszról lenyűgöző kilátás nyílik Budapest ikonikus nevezetességeire: a Szabadság-szoborra, a budai Várnegyed épületeire, valamint a Parlamentre, amelyek lenyűgöző összhangban tárulnak a elétek, így téve teljessé az élményt. A kínálatban különféle frissen sült hamburgerek, tortillák és kiadós, mégis egészséges poke bowlok elérhetőek, finom kávék, limonádék vagy akár egy koktél társaságában. Tökéletes randiprogram azoknak, akik szeretik a hajós és gasztronómiai élményeket!

1052 Budapest, Akadémia 2-es ponton | Weboldal

blank
Fotó: Egy jó kép az utazásról

Budapest felfedezése kettesben: Landventure

Az igaz szerelmek kalandok közben szövődnek! Egy Landventure-randi során egy izgalmas küldetés vár rátok, ahol még közelebb kerülhettek egymáshoz. A romantikus séta alkalmával figyeljétek meg a helyszínek apró részleteit, és ezek alapján oldjátok meg a humoros feladványokat, amelyek tökéletesen illeszkednek a választott történetbe. Budapesten már 9 különböző útvonalú, egyedi küldetés közül válogathattok. Fedezzétek fel: a Budai Vár kincseit, a Margitsziget titkait, a belváros legszebb utcáit, a Bulinegyed ismeretlen oldalát, a Parlament környékének rejtélyeit, a Normafa titokzatos részleteit vagy a legújabb AI powered kalandot a Városligetben!

Weboldal >>

blank
Fotó: Shutterstock

Látványos kultprogram: Light Art Museum

Már látogatható a Light Art Museum legújabb kiállítása, a Phantom Vision – Az érzékelés mélyáramlatai című nemzetközi válogatás. A kiállítás több mint 35 művész alkotását mutatja be a látogatóknak, a tudomány és a technológia legújabb eredményeit felhasználó műalkotásokon, interaktív installációkon és immerzív vetítéseken keresztül. A különleges látványvilág segítségével betekintést nyerhetünk az agyhullámok mintázataiba, a mesterséges intelligencia által vizualizált álmokba, a természet rejtett kommunikációs hálózataiba, de valóságunk olyan rétegeit is láthatóvá teszi, amelyek túlmutatnak a mindennapi érzékelés határain. Nagyszerű őszi randiprogramnak ígérkezik, ne maradjatok le róla!

1054 Budapest, Hold utca 13. | Weboldal

blank
Fotó: Bíró Dávid / Light Art Museum Budapest

Ringatózás a Dunán: Vén Hajó Étterem

Romantikus vacsorák ideális helyszíne a Vén Hajó étterem, ahol kellemes környezetben, a Duna vizén lebegve fogyaszthatjátok el a nagyszerű fogások bármelyikét. A nemrégiben megújult étlapon, a hagyományos magyaros ízeket újragondolva legendás fogásokat alkottak meg a vendégek számára. Töltsetek el egy igazán romantikus estét kettesben, a budapesti panorámában gyönyörködve, finom ételekkel és szerezzetek felejthetetlen élményeket! Asztalt foglalni mindenképp érdemes, amit IDE kattintva tudtok megtenni!

1052 Budapest, Akadémia 2 ponton | Weboldal

blank
Fotó: Vén Hajó Étterem

Nagyszerű budapesti programok cicarajongóknak:

Izgalmas szabadulások: Time Heist

Öt vadiúj, tematikus, sokak által jól ismert sorozatok ihlette szabadulószobával várja (nem csak) a párokat a Time Heist csapata, Budapest szívében. Mindketten imádjátok A nagy pénzrablást, kíváncsiak vagytok a fordított világra, kipróbálnátok magatokat a Squid Game egyik játékosaként, az 1800-as évekbeli Londonba csöppennétek, hogy felfedjétek Lady W titkát? Esetleg próbáljátok ki magatokat a Witcher tematikájú fantasy világában, ahol kardokon, varázsigéken és varázsfőzeteken keresztül juthattok el a kiszabadulásig. Bármelyik is keltette fel az érdeklődéseteket, a hét bármely napján kipróbálhatjátok magatokat a szabadulós játékok egyikében, és megnézhetitek, hogyan tudtok igazán együttműködni a nehezebb helyzetekben.

1094 Budapest, Liliom utca 5. | Weboldal

blank
Fotó: Time Heist

Egy varázslatos randihelyszín: The Magic II

A nagy sikerű, Harry Potter-ihlette The Magic után tavaly még egy helyszínen felbukkantak a varázslótanoncok. A VI. kerület varázskastélyában a hét minden napján tárt karokkal várják a varázsvilágfanokat, egész napos brunchkínálattal, mágikus desszertvariácókkal, füstölgő bájitalokkal, esténként pedig elképesztő alkoholos varázsfőzetekkel kiegészülve. Mindezekhez társul egy lenyűgöző enteriőr is, melynek minden egyes szegletében mágiával átitatott részleteket – varázslényeket, életre kelt képeket, füstölgő üstöket – fedezhetünk fel, ez a különleges hangulat pedig minden bizonnyal titeket is elvarázsol majd.

1065 Budapest, Nagymező utca 45. | Weboldal

blank
Fotó: The Magic II

A kraft sörök paradicsoma: Horizont Sörkert

Augusztus végén nyitotta meg kapuit a Római-part legújabb gyöngyszeme, a Horizont Sörkert. Ez az új helyszín nemcsak a kraft sörök paradicsoma, de egy igazi oázis is a Duna partján, ahol kikapcsolódhattok és átélhetitek a Hazy Queen-életérzést! Minimum 15-féle Horizont sörrel várnak benneteket, köztük 6-féle friss, csapról érkező finomsággal, amiket egyenesen a budapesti kisüzemi sörfőzdéjükből hoztak el nektek. Ha pedig egy kis extra izgalomra vágytok, próbáljátok ki a sörkoktéljaikat! Az sem gond, ha éhesen érkeztek, hiszen olyan elképesztő street food kínálattal készülnek, mint a fish’n chips-variációk, ínycsiklandó burgerek és a salmon-dog. Randihelyszínnek tökéletes, de fontos tudnivaló, hogy csütörtöktől vasárnapig 12 órától 23 óráig van nyitva a sörkert!

1039 Budapest, Losonc utca 13. | Facebook

blank
Fotó: Horizont Brewing

Szórakoztató beltéri programok az őszi napokra: