Közeleg az Eb-döntő! Óbuda szurkolói falujában jó hangulat és változatos programok várnak rátok

A GardenFest2024 az idei nyár fő eseménye a Budapest Gardenben, hiszen a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság idején Óbuda legnagyobb szurkolói falujával és igazi fesztiválhangulattal várták és azóta is várják a szórakozni vágyó meccsnézőket. Az esemény azonban a foci-Eb után is folytatódik.

Fotó: Budapest Garden

A vasárnapi döntőt nem érdemes kihagyni, hiszen vár Óbuda legszínesebb szurkolói faluja, két óriás LED-fallal és több nagyméretű kivetítővel. Élvezzétek az foci-Eb döntő meccsét a barátaitokkal! Érdemes a közvetítés előtt érkezni, hiszen változatos programokkal és aktivitásokkal is készülnek a helyszínen nektek.

A tartalmas programokban megtalálható lesz a labdarúgáshoz is köthető sport- és ügyességi verseny, a támogatók által felajánlott értékes nyereményekkel. A szurkolók széles streetfood-kínálatból, valamint kézműves sörkülönlegességekből válogathatnak. A GardenFest2024 az Eb után is folytatódik, hiszen júliusban is változatos eseményekkel és Olimpia közvetítéssel dübörög tovább a nyár a Budapest Garbenben, igazi fesztiválélménnyel megfűszerezve!

További részletek: budapestgarden.com/gardenfest2024

A Budapest Garden további izgalmakkal vár titeket egész évben: