Lego-étterem nyílt a Fülöp-szigeteken

Gyermekkorunk kedvenc játéka, a Lego egyszerűen megunhatatlan. Nem elég, hogy már bugyuta filmeket is készítenek Lego-figurák szereplésével, a Fülöp-szigeteken már bele is haraphatunk az építőjátékba, hiszen az egyik étteremben Lego-formájú hamburgereket készítenek, ráadásul négy színben is!

A fekete, a narancs, a citromsárga vagy a tűzpiros Lego-burgerbe harapnál bele? A fülöpi-szigeteki Brick Burgerben akár mindegyiket megkóstolhatod. A különböző fantázianevekkel ellátott burgerek közül a mi kedvencünk a fekete Darth Burger, melybe karamellizált hagyma, gomba, tejföl és szalonna is került, de létezik egyszerűbb ízkombinációjú Lego-finomság is, például a sajtos Cheese Mac.

Az étteremben a formabontó burgerek mellett hagyományos hamburgerekbe is beleharaphatsz, ha esetleg azokat jobban megkívánnád, bár kétséges, hogy bárki is kihagyná a lehetőséget, hogy beleharaphasson egy koromfekete szendvicsbe.

 

Gasztro

Tegdes Péter

Az újságíró szakmában nincs két egyforma nap, ahogyan két egyforma cikk sem létezik. Interjúkkal, összeállításokkal és leírásokkal próbálom megfejteni, miben rejlik Budapest titka, amiért annyira szeretjük a várost. Remélem, jó nyomon járok.