A csapból is ezek a számok folytak 2016-ban

Popos, elektrós, chillezős, megmondós, beszólós, feldobós… 2016-ban rengetek jó zeneszámmal  árasztott el minket a külföldi és a hazai zeneipar is, melyek közül most kiválasztottunk ötöt, melyek nélkül lehetetlen lett volna elképzelni bármilyen tavalyi partit.

Justin Timberlake – Can’t Stop the Feeling

Bár Justin Timerlake már ősidők óta nem jelentkezett stúdióalbummal, egy dallal azért tavaly is megörvendeztette a rajongóit. Ez a Can’t Stop the Feeling című száma, mely a egyben  Trollok betétdala is. Bár a nóta kissé bugyutára sikerült, a lightosabb partik gyakori és népszerű aláfestőzenéje volt a tavalyi évben.

DNCE – Cake by the Ocean

Ki emlékszik még a Jonas Brothersre? Reméljük, senki. A feloszlott fiútrióból Nick Jonas szólókarrierbe kezdett, Joe pedig megalapította a DNCE-t, mely pörgős, könnyed slágerekkel örvendeztetett meg minket tavaly. Az egyik kedvenc számunk a Cake by the Ocean, mely nélkül elég nehéz volt elképzelni tavaly nyáron egy bulit.

Halott Pénz – Darabokra törted a szívem

2015 legvégén debütált a szám, de csak 2016-ra mászott be kitörölhetetlenül a fülünkbe. A pécsi fiúk az utóbbi időben a poposabb hangzás mellett tették le a voksukat, és nagyon jól tették, ugyanis az év végi, Akváriumba megrendezett koncertjükre olyan gyorsan elfogytak a jegyek, hogy még egy koncertet kellett meghirdetni a rajongók lelkesedése miatt.

Lady Gaga – Perfect Illusion

Lady Gaga októberben tért vissza 6. stúdióalbumával, a Joanne-nal, aminek az első kislemeze, a Perfect Illusion pillanatok alatt a lejátszási listák élére került. Az énekesnő mostani albuma sokkal visszafogottabb korábbi munkáinál, de a színvonal változatlan. Igaz, sok partyzenét nem tartalmaz a CD, a Perfect Illusionra azért bármelyik bulin szívesen rázzuk magunkat.

DJ Snake  feat. Justin Bieber –  Let Me Love You

Hiába rohan ki Justin Bieber a koncertjeiről, ha túl hangosan sikoltoznak a rajongói, sőt, néha még be is húz nekik egyet, ha úgy tartja kedve, a fiatal énekes népszerűsége mégsem csökken. Purpose című CD-jének kislemezei szép eredményeket értek el a slágerlistákon, és a jelek szerint akkor is jól ér véget a történet, ha DJ-kel áll össze. Íme a bizonyíték.

Coldplay – Hymn for the Weekend

Legutoljára 2012-ben, banda a Mylo Xyloto korongjánál voltunk ennyire izgatottak egy coldplayes duett miatt. Akkor Rihanna állt a mikrofon mögé Chris Martinnal, tavaly pedig Beyoncé. A Hymn for the Weekend tényleg egy igazi partyhimnusz, amit legjobb péntekenként hallgatni, hogy segítsen előcsalogatni belőlünk a hétvégi bulifeelinget.