Egyedülálló koncertre invitálja közönségét Nyári Károly idén nyáron

Nyári Károly minden eddiginél különlegesebb koncertjének lehetünk tanúi 2024. június 1-jén, este 7 órai kezdettel a Budapest Kongresszusi Központban.

A művész a hallgatóit egy egyedülálló koncerten varázsolja el virtuóz zongorajátékával és különleges énekhangjával. Ezen az esten a zongora és az ének kapja a főszerepet, amely mindenkor betölti a koncerttermet.

A koncerten a művész legmeghittebb saját új dalai mellett nem hiányozhatnak a legkedvesebb örökérvényű slágerek sem, mint a Tüskés úton, Úgy szeretlek téged, Én leszek, Én voltam boldogabb, de Sinatra ikonikus dallamai is felcsendülnek egyedi feldolgozásban. Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek.

A meghívott fellépők Nyári Aliz és Nyári Edit, akikkel gyönyörű duettek is elhangzanak. Természetesen még további meglepetés szólisták is hallhatóak lesznek, hogy a közönség egy feledhetetlen élménnyel legyen gazdagabb. Ezen az igazán különleges koncerten a szívet melengető dallamok lélekig hatoló zenei élményt nyújtanak a közönségnek.

Tovább a jegyvásárlásra >>

További izgalmas zenei csemegéket is tartogat még az idei év: