Meseszép kulturális és rendezvényhelyszínné vált a festői Sopronbánfalvi Kolostor

Egy meseszép környezetben található, gyönyörűen felújított műemléki épület ad otthont a Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étteremnek, melynek példaértékű megőrzését már számos díjjal is elismerték. (x)

Fotó: NÖF

Érdemes a Sopron mellett található Sopronbánfalva felé venni az irányt, hiszen a nemrég csodálatosan felújított kolostorban található hotelben felejthetetlen élménnyel gazdagodhatnak a betérők. A hotelben az egykori szerzetesi cellákat utánozhatatlan hangulatú, letisztult szállodai szobákká alakították át, amelyek egytől egyig különböző stílusban díszelegnek, ezzel is még egyedibb élményt nyújtva a vendégeknek.

A hangulatos szállás mellett természetesen a gasztronómiai élvezetek sem maradnak el, hiszen az itt található Refektórium étteremben az évszakoknak megfelelően váltakozó kínálat mellett előtérbe kerülnek a helyi ízek, a séfek ínycsiklandozó kreációi mellé pedig a Soproni borvidék tételeit kóstolhatjátok meg.

Fotó: NÖF

Mindemellett a 15. században épült kolostor mára már korszerű, multifunkcionális rendezvényhelyszín, harmonikus terekkel és egy hatalmas belső udvarral, ami tökéletes egy nagyobb kinti programhoz, de akár egy csendes elvonuláshoz is. A helyszín ideális konferenciák, tematikus rendezvények, vagy akár osztály- és évfolyamtalálkozók megtartására.

Varázslatos esküvőkhöz, meghitt szertartásokhoz is remek hátteret biztosít: mind a szertartáshoz, mind a fotózáshoz, a fogadáshoz, a gálavacsorához különleges kültéri és beltéri helyiségek állnak rendelkezésre, ahol a vendégek elszállásolása is megoldható.



Ha még több kincset felfedeznétek a környéken: