A Balatonhoz költözik a Centrál Színház: Két remek darabot láthatunk idén nyáron

A Centrál Színház idén is a fővárosból néhány hétre a Szigliget Várudvarba költözik július 30. és augusztus 20. között. Ezúttal két Molnár Ferenc-darabbal várják a közönséget a Várudvar színpadán.

Részlet a Delila c. előadásból – Fotó: Horváth Judit/Centrál Színház

Július 30. és augusztus 4. között a kedvelt és népszerű Delila című előadást láthatják az érdeklődők Balsai Mónival és Stohl Andrással, akik idén elnyerték a közönségdíjat az évad színésze és színésznője szavazáson.

Augusztus 13. és 20. között a Centrál legújabb produkcióját tekinthetjük meg még a budapesti bemutató előtt, a Játék a kastélyban című előadást, Alföldi Róbert, László Zsolt, Balla Eszter, Puskás Samu és Schmied Zoltán főszereplésével, Puskás Tamás rendezésében.

Delila // Szigliget Várudvar (2024. július 30. – augusztus 4.)

Minden sikeres férfi mögött áll egy nő. A nő mögött pedig a férfi felesége. Igaz ez a képlet Virág úrra is, a vidéki csárda tulajdonosára, aki – miután nagy összeget nyert lottón – felkelti beosztottjának, Ilonkának az érdeklődését. Így felesége, a bájos Marianne, a démoni Delilához hasonlóan kénytelen a női rafinéria teljes arzenálját bevetni.

Játék a kastélyban // Szigliget Várudvar (2024. augusztus 13-20.)

Mit tehet egy színműíró, ha fiatal hősszerelmes barátjával együtt in flagranti kapja annak menyasszonyát? A biztosat kell bizonytalanná varázsolni, fikcióhoz alakítani a valóságot. Így tesz Turai úr is, aki bravúrosan és sziporkázó humorral menti meg a fiatalok jegyességét.

Bővebb infó és jegyvásárlás: centralnyar.hu

Izgalmas szabadtéri színházi előadások Budapesten: