2023 legjobb minőségi műsorai a YouTube-on, amiket érdemes figyelemmel kísérni

Összegyűjtöttük nektek azokat a YouTube-on elérhető műsorokat, amiket előszeretettel kísérünk majd figyelemmel az új évben is, reméljük, hogy ti is találtok az érdeklődési körötöknek megfelelőt!

Dalfutár

A Dalfutár Hajós András saját találmánya, egyben szívügye. A műsor bepillantást nyújt a popszakma háttérvilágába, miközben az emberi együttműködésről szól. Ami igazán nagyszerű, hogy minden egyes adás tud valami újat és különlegeset mutatni, hiszen Hajós András műsorvezetőként a legkülönfélébb műfajokban tevékenykedő, életkorú, világnézetű, feltörekvő vagy évek óta népszerű zenészeket hívja meg a műsorba, hogy egy közös dalt alkossanak meg. A művészek énekesként, szövegíróként, producerként és zeneszerzőként mutatkozhatnak be, mit sem sejtve társaik kilétéről, hiszen csak a stúdióban találkoznak.

Sávlekötő by Lil Frakk

Lil Frakk neve sokak számára ismerős lehet zenei munkássága miatt. A rapper néhány évvel ezelőtt felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakára, ahol az egyik órán egy zenei szórakoztató műsor tervét kellett kidolgozniuk hármas csoportokban. A csapat egy igazán formabontó ötlettel állt elő, amit nem féltek megvalósítani, így 2021-ben elindult a Sávlekötő by Lil Frakk. A műsorban magyar előadók dalait szedjük darabjaira, zenei sávonként elemezve azokat, az adásokat szórakoztató feladatokkal színesítve. Ha nem láttatok még belőle egy részt sem, erősen ajánljuk!

Probléma Hajóssal és Márkóval

A Probléma Hajóssal és Márkóval egy hetente jelentkező comedy talk show. A műsor adásaiban minden alkalommal más-más vendég hozza el azokat a problémáit, amelyekről eddig nem mert, vagy nem tudott beszélni. A beszélgetés közben a műsorvezetők is megosztják saját élményeiket, és a vendéggel közösen eljutnak a megoldásig: problémája mindenkinek van, ha pedig megtaláljuk a módját, hogyan éljünk együtt vele, akkor akár még nevethetünk is rajta. A két műsorvezető élőben zenél a beszélgetés szüneteiben, és minden adás végén születik egy közös dal a vendéggel.

JÓLVANEZÍGY

Úgy érzed, egyre őrültebb és abszurdabb a világ? Akkor neked találták ki a Jólvanezígy beszélgetős műsorát, amelynek célja, hogy Szabó Márton (Csoki) és Nagy Ádám (Fókuszcsoport) – alkalmanként más közéleti szereplőkkel is együttműködve – kötetlen hangulatban reflektáljon a világ történéseire, minden hétköznap. Legyen az közélet, egy trend, egy videó vagy az éppen aktuális hírek, ők mindennek utánajárnak és kitárgyalják elfogultság és szűrők nélkül.

Ruhastory – kornanita

A Ruhastory Korn Anita blogja és vlogja a fenntartható divatról és életmódról. Ha a ruhádnak storyja van, akkor ragaszkodsz hozzá, és máris nem hagyod, hogy a több millió tonnányi szemétkupac tetejére kerüljön – amit csak a divatipar évente termel… Története pedig mindenkinek van. Ismert embereknek, sztároknak, magyar tervezőknek, designereknek, stylistoknak, művészeknek, parasportolóknak, vegán életmódguruknak, vagy épp séfeknek. Itt mindenki helyet kap, aki hozzájárulhat ahhoz, hogy egy színesebb és környezettudatosabb világban éljünk.

DTK – Elviszlek magammal

D. Tóth Kriszta díjnyertes műsorának célja, hogy egy kötetlen beszélgetésnek lehessünk szem- és fültanúi, így megismerve az ismert emberek mindennapjait, múltját, jelenét, gondolatait és azt, hogy éppen mi foglalkoztatja őket. A koncepció lényege, hogy nézőként úgy nyerjünk betekintést az életükbe, mintha egy autóban ülnénk a műsorvezetővel és aktuális vendégével, hiszen útközben hallhatjuk beszélgetésüket, a műsorvezető pedig időnként el is kíséri különböző helyszínekre beszélgetőpartnerét.

Inspiráló filmes alkotások az új évre:

(Nyitókép: Sávlekötő by Lil Frakk Facebook)