Ismét elindul a BKK-bérlettel is igénybe vehető dunai hajójárat

Május 2-án ismét elindul a MAHART és a BKK által közösen üzemeltetett dunai hajójárat, melyen hétköznapokon elég csupán a BKK-bérletet felmutatni az utazáshoz.

Fotó: mahartpassnave.hu

A Duna fővárosi szakaszán közlekedő körjáraton idén is lesz lehetőségetek a Dunán ringatózva megcsodálni a budai és a pesti rakpart látványosságait. A menetrend szerint közlekedő hajójáratot május 2-től keddtől péntekig, munkanapokon a közösségi közlekedés alternatívájaként is igénybe tudjátok majd venni.

Ezeken a napokon az utazáshoz elég a BKK havi vagy az annál hosszabb érvényességű bérleteit felmutatni. A körjárat a Vigadó tér és a Margitsziget között közlekedik majd, érintve az Akadémia és a Battyhány tér megállókat.

Fotó: mahartpassnave.hu

Hétfőnként a hajóközlekedés szünetelése miatt ugyan nem, de keddtől vasárnapig, 11 és 19 óra között kétóránként szállhattok majd a hajó fedélzetére.

Ha nem várnátok jövő hétig, a hajót hétvégén is kipróbálhatjátok, jó, ha tudjátok azonban, hogy a hajókra hétvégente és ünnepnapok alkalmával 1500 Ft-os jegyet szükséges váltani, melyet aznap korlátlan utazásra használhattok fel.

A hajókon kutya és kerékpár szállítására is lesz lehetőség, ennek díjairól, illetve az igénybe vehető kedvezményekről a BKK és a MAHART oldalán találtok további információkat.

Ha kirándulóhajóról fedeznétek fel a mesés Dunakanyar kincseit: