10 kihagyhatatlan családi vígjáték és animációs film a Netflixen húsvéti estékre

Gyűjtöttünk nektek tíz olyan családi vígjátékot és animációs filmet a Netflixen, ami húsvéti estéken jó szórakozást nyújthat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. 

Szellem van a házunkban

Miután egy család rábukkan egy sötét múltú szellemre, aki a házukban kísért, internetes szenzációvá – és egy rejtélyes kormányügynökség célpontjává – válnak.

A kívánságsárkány

Az eltökélt Tin újra közel akar kerülni gyerekkori legjobb barátjához, amikor egy mágikus kívánságsárkány megismerteti vele a lehetőségek varázsát.

Igen nap

A szülők, akik általában nemmel felelnek gyermekeik legvadabb kívánságaira, ma pár szabály megtartásával igennel válaszolnak, hajmeresztően őrült kalandokba keveredve.

Croodék

Az egyszerű kőkorszaki család barlangja megsemmisül egy földrengésben, így nyakukba veszik az ismeretlent, hogy új otthonra találjanak.

Oviapu

Az állása elvesztését követően egy háztartásbeli apuka óvodát indít, így az otthonát elözönlik a gyerekek és mindenféle svindlik.

legjobb húsvéti filmek 2023 Netflix

A Mitchellék a gépek ellen

Egy robotapokalipszis félbeszakítja a családi utazást. Most Mitchelléken – a világ legkülönösebb családján – van a sor, hogy megmentsék a világot.

Egy kutya négy útja

Egy kutya különleges kötődése gazdájához elmélyül, amikor összebarátkozik az unokájával, majd újjászületve védelmezi és végigkíséri őt felnőtté válása útján.

Elátkozott Ella

Ella, az elnyomott tini, aki tündérkeresztanyja varázslata miatt minden parancsot teljesíteni köteles, elhatározza, hogy megtöri az átkot, és megvalósítja álmait.

legjobb húsvéti vígjátékok a Netflixen

Derült égből fasírt

Flint Lockwoodnak, a különc feltalálónak gigantikus méretű, ínycsiklandó katasztrófát kell elhárítania, miután megépít egy gépet, amely ételt hullajt az égből.

legjobb húsvéti mesefilmek 2023 Netflix

+1 klasszikus vígjátéktrilógia, ami talán már mindenki látott, de századjára is jó újranézni:

Vissza a jövőbe 1-3

Marty McFly véletlenül visszautazik az időben egy DeLorean időgéppel 1985-ből 1955-be, ahol versenyt kell futnia az idővel, hogy garantálja leendő szülei szerelmét.

filmek húsvétra a Netflixen 2023

További húsvéti filmek, nem csak a Netflixnél: