6 erdei házikó, ahol bekuckózhattok a hűvös téli estéken

Ha a nagy karácsonyi hajsza előtt vagy után elmenekülnétek pár napra a város zajától, nincs is jobb választás egy erdei kirándulásnál. Az egész napos természetjárásokhoz gyűjtöttünk össze olyan szálláshelyeket, ahol este felmelegedhettek és maximális kényelemben pihenhetitek ki magatokat.

Treehouses Noszvaj

Noszvaj tökéletes úti cél az őszi kikapcsolódáshoz és a testi-lelki feltöltődéshez, a szálláshelyen pedig három, elképesztően modern lombház közül választhattok. A házak mindegyike gondoskodik a háborítatlan pihenésről, a panorámás szauna és jakuzzi pedig igazán felejthetetlenné teszi az itt töltött időt. A fakuckók kifejezetten párok számára lettek tervezve, ahol minden biztosítva van a nyugalmas és meghitt kikapcsolódáshoz, így maximálisan egymásra tudtok figyelni. A szállás élménykínálatában többféle borvacsora, lovaglás, siklóernyőzés és vadászat is található, igény esetén pedig kerékpár is igényelhető.

3325 Noszvaj, Tósétány utca 20-22. | Weboldal

Kis Tölgy

A város zajától messze, Kismaroson várja a vendégeket a kis ház, ami hatalmas ablakainak köszönhetően mindig napfényes. A hangulatos, erdei szállás teraszán pihenve csak a madarak csicsergése töri meg a csendet, a fűthető dézsából pedig mesés kilátás nyílik a Dunakanyarra.
2623 Kismaros, Szerpentin út. 80. | Weboldal

blank

BonDia Mátra Mini

A festői mátrai környezetben, 740 méter magasan eldugott erdei faház privát wellnessként szolgál, ahol kiszakadhattok a szürke hétköznapokból. A kívül autentikus, belül színvonalas szálloda minőségét biztosító szálláshely infraszaunával és egy kültéri, fedett jakuzzival garantálja a maximális feltöltődést.

3235 Fallóskút, Kitaibel Pál utca 8. | Weboldal

blank

Magnólia Vendégház

A vendégház tágas teraszáról és nagy nappalijából lenyűgöző látvány nyílik a közeli tóra, amit akár körbe is biciklizhettek. Ha két lábon szívnátok magatokba a friss erdei levegőt, választhattok a közelben futó Kéktúra útvonalai közül, vagy gyönyörködhettek a panorámában a Dunántúl egyik legmagasabb kilátójából.

8800 Nagykanizsa, Csónakázó-tó | Weboldal

blank

Cityside Cottage

A kívül-belül tájba illő erdei faház festői környezetben, a város zajától távol garantálja a rohanós hétköznapokból való kikapcsolódást. A szaunával és jakuzzival felszerelt szálláshely tökéletes kiindulópontja lehet az Eger és környékét felfedező őszi kirándulásoknak.

3304 Eger, Almár fehérhegyi út | Weboldal

blank

Mátra Boutique

Fallóskúton, az erdei környezetben található faháznál még az idő is megáll. A ház berendezésének egyediségét a rusztikus és a pop art stíluselemek keveredése adja. A nappaliban található egy chillszoba lábas káddal és különböző fürdősókkal, a melegségről pedig egy cserépkályha is gondoskodik.

3235 Fallóskút, Kankalin utca 21. | Weboldal

blank

Ha a Balaton környékét is felfedeznétek: