Ingyenes vetítésekkel nyílt titkos kertmozi a Római-part legkedveltebb élményközpontjában

A Római-part legszélesebb és legszínesebb programpalettájával rendelkező élményközpontja, a Miamor Rómaim alig nyitotta meg szezonját, kínálata máris egy új és igen exkluzív lehetőséggel bővült teljessé.

Fotó: László Orsolya

Jól tudjuk, ha beköszönt a nyár, akkor szabadtéri kertmozik sokasága árasztja el Budapest hangulatos tereit és kertjeit, hogy mindenki, aki csak teheti, a csillagos ég alatt élvezhesse a filmcsillagok ragyogását.

A Dunától egy karnyújtásnyira lévő Miamor Rómaim kínálata is kertmozival vált teljessé, ráadásul nem is akármilyennel! A közönséget minden este egy-egy filmmel megörvendeztető titkos kertmozi filmválasztékát ugyanis titok övezi.

Fotó: László Orsolya

A kicsiknek és nagyoknak egyaránt csemegékkel készülő titkos vetítések programját az Óbuda Titkos Filmklubja nevű zárt Facebook-csoportban találjátok, amihez csatlakozva szinte azonnal kinyílik Pandora szelencéje a filmrajongók előtt.

A Facebook-csoportban nemcsak a havi bontásban közzétett, tervezett repertoár érhető el, de minden olyan tudnivaló is, ami elengedhetetlen az exkluzív vetítésekhez.

Fotó: László Orsolya

A Miamor programkínálata természetesen nem áll itt meg, hiszen a kertmozi mellett számtalan más szabadtéri programmal is készülnek az idei szezonra. A vetítés előtt simán belefér még, hogy lemozogjátok magatokat a strandröplabda- vagy a tengópályán, de összemérhetitek tudásotokat a teqball- vagy a pingpongasztalok egyikén is.

A gyerekeket játékparadicsom, négylábúakat szívélyes mosoly várja, az éheseket pedig a food truckok ínycsiklandó vegán és húsos kínálata. De azt is pontosan tudjuk, hogy a Római-part legkedveltebb élményközpontjában szomjas ezerbiztos, hogy nem maradsz.

A kertmozival kapcsolatos tudnivalókért keressétek az Óbuda Titkos Filmklubja nevű zárt Facebook-csoportot, minden másért pedig a miamor.hu oldalát.

A Miamor változatos programkínálatáról itt írtunk részletesebben: