4 kemping a Balatonnál, ami saját stranddal várja a hűsölni vágyókat

A kempingezés remek választás, hogyha az ember élményekkel teli balatoni nyaralásra vágyik, viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szolgáltatásokat kínál az adott hely, és hol található, mert ebben igen nagy eltérések lehetnek. Mutatunk 4 olyan kempinget a Balatonnál saját stranddal, melyek használata a kempingvendégek számára ingyenes.

Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu, Balatonfüred

A balatonfüredi kempinget ajánljuk mindenkinek, aki kedveli a nyüzsgő kempingéletet, sok szolgáltatást egy helyen, sekély vizű fürdőzési lehetőséget gyermekeknek az északi parton és a gazdag helybéli programkínálatot. Óriás vízi csúszdát és medencét is használhatnak a vendégek, ráadásul ingyenesen! Mobilházak, üdülőházak, bérelhető lakósátrak és parcellák széles választéka foglalható.

8230 Balatonfüred, Széchenyi utca 24.

Balatontourist Strand-Holiday Kemping, Balatonakali

Az elő- és utószezonban elsősorban a horgászok kedvenc helye, míg főszezonban a fürdőző és horgász vendégek is békésen megférnek egymás mellett. A hangulatot a nyugalom jellemzi, így a feltöltődés garantált. A kemping fekvésének köszönhetően szinte minden pontja balatoni panorámás. Ajánljuk mindazoknak, akik kedvelik a szellős tereket, a horgászást, és szeretnek a természetben kirándulni a szabadságuk alatt. Mobilházakból, bérelhető lakókocsikból és parcellákból választhatunk.

8243 Balatonakali, Balaton utca 8.

Balatontourist Napfény Kemping, Révfülöp

A kemping egy igazi ékszerdoboz családias hangulattal, árnyas fás természeti adottságokkal, gyermekbarát szolgáltatásokkal. Homokos strandszakasz, gyerekmedence, játszótér, főszezonban szuper animációs programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. A strandhasználat itt is díjmentes a kempinglakók részére. Ajánljuk családos vendégeknek, illetve mindazoknak, akik kedvelik a belátható méretű területeket, barátságos légkört és kirándulóhelyekben gazdag környezetet. Modern mobilházak, bérelhető lakósátrak és parcellák várják itt vendégeiket.

8253 Révfülöp, Halász utca 5.

Balatontourist Berény Naturista Kemping, Balatonberény

A balatonberényi kemping jelenleg az egyetlen naturista kemping a Balatonnál, ahol a tó legnagyobb épített napozó stégje is található. A kemping szép természeti környezetben fekszik, ápolt parkkal. Hangulata barátságos és diszkrét. A naturizmus kedvelőinek ajánljuk, akik a kíváncsi tekintetek elől jól elhatárolt üdülőhelyen szeretnének kikapcsolódni. A kempingben mobilházak, motelszobák, bérelhető lakókocsik és parcellák foglalhatók.

8649 Balatonberény, Hétvezér utca 2.