Hallgatni arany 4.0: 6 inspiráló podcast őszi reggelekre és szeptemberi estékre

A legutóbbi, tavaszi podcastbumm után, most újabb válogatással jelentkezünk és olyan régi-új kihagyhatatlan hallgatni valókat ajánlunk, melyek inspirációt hozhatnak a komótos őszi reggelek és a csendesebb szeptemberi esték alkalmával.

Apa Úristen

Sánta Dávid és Molnár Balázs közös podcastje nemcsak csak arra ad választ, mi történik akkor, ha összeáll egy rádiós újdonsült apuka és egy tapasztaltabb nagycsaládos apa blogger, hanem többek között olyan érdekes témákra is, melyek mindenkit érdekelnek ugyan, csupán senki sem mer beszélni róla tabuk nélkül, apai szemmel.

Együtt az úton

Egy igazán hiánypótló hallgatni való a havi rendszerességgel megjelenő Együtt az úton podcast, hiszen egy különleges szemszögből, egy házaspár elmesélésből ismerhetjük meg lélekfejlődésüket Magyarországi megismerkedésüktől külföldi útjukig és letelepedésükig.

Lecsó: Belecsapunk!

Az urban:eve blog szerzője, Farkas Lívia podcastjába hallgathatunk bele az igazán motiváló Lecsó: Belecsapunk! által, ahol olyan témák kerülnek fókuszba, melyek önismeretünket, önszeretetünket, megküzdésünket, mindennapjainkat képes megkönnyíteni és harmonikussá varázsolni.

Finnország felé félúton

Franciska évek óta vezeti Finnország felé félúton című blogját Lappföld kapujából, Rovaniemiből, ahol férjével és két kisfiával él. A sűrű finn hétköznapokba, hagyományokba, kint élő magyarok izgalmas történeteibe és mindennapjaiba ezúttal történetmesélős podcastje enged bepillantást.

Fotó: Finnország felé félúton Facebook-oldal

WMN Mindent bele!

Izgalmas új podcastműsorával pezsdíti fel az őszt a WMN. A Mindent bele! című, kéthetente megjelenő sorozatban a magazin legnépszerűbb szerzői őszintén, sok humorral és nagyon is személyesen beszélgetnek olyan fontos, sokakat érintő témákról, mint a szülésélmény, az önelfogadás, a generációs kihívások, vagy éppen a párkapcsolatban felmerülő, illetve gyerekneveléssel járó problémák.

Vénusz Projekt

Solti Hanna és Rutai Lili, két évvel ezelőtt útjára indított, kéthetente megjelenő podcastsorozata évről-évre képes megújulni és olyan érdekes témákkal megörvendeztetni a lelkes és hű hallgatóságot, ami érdekes nőkről, ugyanakkor nem kizárólag nőknek szól.