6 nélkülözhetetlen podcast, ha életmódváltáson gondolkozol
Hallgatni arany 6.0

Az új év kezdetével sokan fognak hosszabb-rövidebb életmódváltásba, így ha te is azon gondolkozol, szeretnél változtatni, ajánlunk 6 hiánypótló beszélgetést, ami segíthet az elindulásban.

Vegán Morzsák

A Vegán Morzsák című podcast már nevében is sugallja, hogy az egészséges táplálkozás, a tudatos életmód és a tőlük elválaszthatatlan rendszeres testmozgás témája kerül fókuszba a hétről hétre jelentkező adások alkalmával. És aki házigazdája a műsornak, az Varga Balázs, táplálkozási szakértő.

Változóna

Berkes Márton edző és életmódmentor podcastja, a Változóna pontosan az életmódváltás és az attól elválaszthatatlan sikerek és kudarcok témáját járja körül. Beszélgetéseinek célja, hogy rávilágítson arra, amiről az életmódváltás kapcsán sokan megfeledkeznek, méghozzá a gondolkodásbeli folyamatokra, amelyek végső soron elengedhetetlenek a tartós változás érdekében.

Golden Milk – A wellness podcast

Egy ökotudatosabb életmód, a kiegyensúlyozott és hosszú távon fenntartható egészséges táplálkozás kialakítása, a mindennapokban alkalmazható gyógynövények, a holisztikus bőrápolás mikéntje és ez csak néhány azok közül a témák közül, melyek majdhogynem mindannyiunkat gondolkodásra ösztönöznek, ha életmódváltáson törjük a fejünket.

blank

Rékaműhely

A Rékaműhely podcastjának eddigi adásaiban szóba kerül a hosszú és minőségi élet titka, a regeneráció fontossága, a légzés és az egészség kapcsolata, ahogy az egészségtudatosság és a jóga mindennapokra és az életszemléletre gyakorolt hatása is.

blank

Lélekhangsáv

Riha Zsófia életmód szakterapeuta és Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus beszélgetéseiben olyan fontos témák kerülnek fókuszba, mint hogy hogyan hat az egyén változása a környezetére, belső dilemmák és vívódások témája kerül pellengérre, de szó lesz itt a transzgenerációs téglákról is, amiknek lerakása elengedhetetlen a tartós változás érdekében.

blank

10órai

Hogy milyen beszélgetés kerekedik abból, mikor egy szervezetfejlesztő, tréner és nem mellesleg egyetemi oktató egy táplálkozási szakértő, edző és mozgásszervi rehabilitációs szakemberrel ül hétről hétre mikrofon elé, arra válasz a 10órai podcast és számos fontos, életmódváltást felölelő és a témát boncolgató műsora.

blank