Határidőnapló-határozó: Velük tervezd meg a 2021-es évet

Nincs már sok hátra, hamarosan, akárcsak egy határidőnaplóban, átlapozunk a 2021-es évre. Akár ajándéknak, akár magunknak szánjuk, nem lehet melléfogni egy gondosan és mesésen kivitelezett 2021-es határidőnaplóval. Legtöbbjük nemcsak a mindennapok teendőinek sűrűjében segít eligazodni, apró feladatokkal, de rávilágítanak önmagunk és a körülöttünk zajló világ szépségeire is.

POKET

A POKET automatákból és online is játszi könnyedséggel beszerezhető évtervezőt nagykövete, Gulyás Lídia illusztrálta, az Egy év-végtelen én címszó alatt. A zsebkönyvek mellett igazi újdonság az évtervező, mérete miatt csakugyan zsebkompatibilis, de tartalmában szakít a hagyományos határidőnaplókkal, és megfűszerezve nem kevés személyes tartalommal kalauzol bennünket az önismeretben.

DOT for You

Az IRKA 2021 borítója egy igazán különleges japán zen szimbólumot kapott, mégpedig az enszót, egy kört, melyet egy kilégzésre rajzolnak, rendszerint hosszú meditáció után. Ez a kör pedig magában foglalja a pillanatban való jelenlétet, a szabálytalanságot, az egyszerűséget és a természetességet. A határidőnapló a tervező, Baglyas Erika munkájához méltóan prémium papírral, jelzőszalaggal, limitált, számozott kiadásban érhető el a viszonteladóknál és a DOT for You-webshopban.

Noto x Agócs Írisz

A Noto műhelyében, Agócs Írisz grafikáival készült környezettudatos határidőnaplók a szitanyomás technikájának remekei, a borítókon szereplő grafikák pedig kicsiktől nagyokig, nőktől férfiakig bárki szívét elnyerik. Seres Tamás Noto műhelye – legyen szó határidőnaplóról vagy hozzáillő noteszról -, egytől egyig újrahasznosított papírt használ, a borítók kézi szitanyomással készülnek és már a tervezéstől beleadják szívüket-lelküket, ami meg is látszik a végeredményen.

blank

Malinovka

A Planbook 2021 a korábbi évekhez hasonlóan letisztult dizájnnal jelentkezik, melynek borítóját a kreatív alkotás, a tintafoltok szabálytalan tökéletessége inspirálta, mindezt 4 féle változatban. Limitált és sorszámozott példányaiból csupán 800 db készült; éves, havi és heti tervező támogatja a mindennapi logisztikát, idei újdonságként pedig egy kis borítékzseb segít, hogy a fontos határidők mellett a fontosabb iratok is azonnal kéznél legyenek.

blank

Alenga

Akár készítjük, akár gyönyörködünk benne, a mandala képes ugyanazt a hatást kiváltani mindkét esetben. Angéla hennamotívumos naptárai igazi szerelemprojektek, a színeket ő maga keveri, a mintákat kézzel készíti, majdhogynem nincs két egyforma darab, köszönhetően a többféle színkombinációnak, borítónak, mellyel számtalan kincs szalad ki a keze közül.

blank

Feliratozott Leuchtturm1917

Egy személyes üzenettel vagy akár a megajándékozott nevével feliratozott időtálló Leuchtturm1917 határidőnapló nemcsak meglepetés lehet, hanem egy nagyon személyes ajándék is, netalán jutalom önmagunk számára. A feliratozást a Fiók shopban a megrendelés részeként tudjátok kérni.

blank

Fatimapanka Lifestyle book

Lélekmelengető, ügyes-bajos teendőket segítő tervező, melyet czikkcakk Panni illusztrációi tesznek teljessé. A letisztultság és az egyedi dizájn mellett újdonság az ajándék matricacsomag, és a 12 db szókártya is, melyek a mindennapi elmélyülést, a lecsendesedést hivatottak segíteni. Népszerűsége abban is mérhető, hogy a második nyomás éppen úton van, szemfülesek még találkozhatnak vele üzletekben, megrendelni azonban már csak az év elejére lehet.

blank

Nyitókép: Fatimapanka