A Qatar Airways bemutatja diákoknak szóló törzsutas programját

A Qatar Airways globális programja világszerte elérhető a teljes és részidős oktatásban részt vevő, 18-30 év közötti diákok számára. A Diák Klubot a légitársaság a törzsutas hűségprogramja, a Privilege Club mintájára hozta létre, és számos olyan előnyt kínál a hallgatók számára, amelyekkel támogatni tudja őket tanulmányi idejük alatt.

A Diák Klub tagjai olyan egyedi előnyöket élvezhetnek, mint például a repülőjegyekre vonatkozó különleges viteldíjak, az extra poggyászsúlykeret, a rugalmas dátummódosítás, vagy az ingyenes fedélzeti Super Wi-Fi. A Diák Klubtagok diplomájuk megszerzése után automatikusan Privilege Club tagokká válnak, ráadásul belépéskor a rendszer upgradeli őket eggyel magasabb szintre.

A Privilege Club tagjaként a hallgatók Qmiles pontokat gyűjthetnek, ha a Qatar Airways-zel, annak bármely partner légitársaságával vagy a oneworld® légiszövetség bármely tagjával utaznak. A hallgatók Qmiles pontokat kaphatnak akkor is, ha Qatar Airways hitelkártyával vásárolnak a dohai Qatar Duty Free-ben valamint a légitársaság szállodai vagy egyéb partnereinél.

„Vadonatúj Diák Klub programunkat kifejezetten a hallgatók igényeit szem előtt tartva alakítottuk ki. Az utazás életük fontos része, sokan úgy döntenek közülük, hogy felsőfokú tanulmányaik idejére vagy egy félévre külföldön tanulnak. Azt is tudjuk, hogy a hosszú egyetemi vakáció csodálatos lehetőség a hallgatók számára a család vagy a barátok meglátogatására, illetve a világ felfedezésére.” – nyilatkozta a Qatar Airways csoport vezérigazgatója, őexcellenciája, Akbar Al Baker úr.

A Diák Klub tagjai digitális kártyát kapnak, amelyet mobil pénztárcájukban vagy a Qatar Airways mobilalkalmazásában tárolhatnak.

A Diák Klubba való belépéshez részletes leírás ITT található.