Téli bakancslista – Balaton Edition

8 szuper program a Balaton partján, amelyet érdemes még idén télen kipipálni arról a bizonyos bakancslistáról.

  1. Vésd bele december 3-át a naptáradba, ugyanis a siófoki Lógó Üveg kultkocsma ismét fergeteges hangulatú kvízesttel várja vendégeit.
  2. December 13-án mutatja be a Veszprémi Petőfi Színház legújabb előadását, a világhírű Titanic c. film zenés átiratát. Ha te is elérzékenyültél legalább egyszer Jack és Rose szerelmén, kötelező program!
  3. Hosszúhétvégézz a VáliBor badacsonyörsi vendégházában december 20-22. között! Kulináris kalandokkal (főszerepben a szürkebarát és a lazac), karácsonyi túrával és meghitt vidéki hangulattal vár a pincészet.
  4. December 29-én vasárnap irány az Istvándy Birtok és Borműhely a Tóti-hegyen, ahol egy zenés mulatság keretein belül részt vehetsz a már hagyománynak számító szilveszteri túrán.
  5. Nincs még szilveszteri programod? Tudunk egy jót: szilveszteri fürdőparty a Zalakarosi Fürdőben sztárfellépőkkel este 9-től hajnalig.
  6. A január 4-ei hétvégén kerül megrendezésre Balatonfüreden a XIV. EsküvőTrend Kiállítás – álmodozóknak legalább ugyanannyira, mint szervezőknek.
  7. Jégkorcsolyázz a Balaton-parton! A jégpályák általában decemberben nyitnak.
  8. Klasszikus zenéből sincs hiány a magyar tengernél: január 27-én a Budapesti Fesztiválzenekar nyűgözi le a közönséget a veszprémi Hangvillában.