Itt a Lóci játszik Seveled c. filmhez készült klipje!

December elején kerül mozikba Orosz Dénes új romantikus vígjátéka, a Seveled. A film főcímzenéjét a vidám dallamokról és érzelmes szövegekről ismert Lóci játszik zenekar írta. Végre megérkezett a dal videóklipje, amelyben a zenészek mellett a film két főszereplője, Tenki Réka és Mészáros Béla is szerepet kapott.

Fordulatokban, humorban és vidám dallamokban gazdag vígjátékra számíthatnak azok, akik decemberben a Seveled című filmet választják a mozikban. A Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli főszereplésével érkező komédia főcímdalához videóklip is készült, amiben a zenekar mellett a film két vezető színésze is szerepet kapott.

A romantikus vígjáték teljes zenei anyagát Csengery Dániel és Csorba Lóránt szerezték, így Lócit nem érte váratlanul, amikor Orosz Dénes felkérte őt a Seveled-dal megírására. “A film zenéjén már hosszú hónapok óta dolgozunk Orosz Dénesékkel, a főcímdal életre hívása viszont még ezzel együtt is új kihívás volt számomra. Egyetlen dalban kellett összefoglalnunk mindazt, amit ez a film nyújtani tud a nézőknek: könnyed, vidám és érzelmesen ironikus zenére törekedtünk” – hangsúlyozta Csorba Lóránt, a Lóci játszik frontembere.

A Seveled című dal felkerült a zenekar pénteken debütáló harmadik nagylemezére, a Rózsa utcára is, ami a Gold Record Music Kft. kiadásában jelent meg. Az új album bemutatókoncertje december 13-án és 14-én lesz az A38 Hajón. A dalokkal kapcsolatos további információkért a zenekar Facebook-oldalát érdemes figyelni.

A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült komédia december 5-én az Intercom forgalmazásában kerül a hazai mozikba. A film előzetese itt érhető el.