Csatlakozz a Sulipakk kampányhoz!
Július 31-ig kötelező olvasmányok leadásával segíthetsz a rászorulókon.

A Baptista Szeretetszolgálat már a következő tanévre készül; A Sulipakk kampány révén szeretnének segíteni azoknak a nehéz sorsú családoknak, akiknek hatalmas anyagi terhet jelent felkészülni a szeptemberi iskolakezdésre.

Sajnos vannak gyerekek, akik hiányos felszereléssel, ceruza, füzet, tornacipő nélkül kezdik a tanévet. A Baptista Szeretetszolgálat ezeken a nehéz sorsú családokon, gyerekeken szeretne segíteni, hogy szeptemberben minden tanuló egyenlő esélyekkel kezdhesse a tanévet. A Sulipakk kampány július 31-ig tartó elemeként, a “Kötelezőt egy kedvencedért” akció keretei belül szeretnének összegyűjteni minél több könyvet, iskolákban előírt kötelező olvasmányt, ezzel támogatva a rászoruló gyerekeket.


Ha van otthon, már a polcon porosodó, évek óta elő sem vett kötelező olvasmányod, csatlakozz te is! Segítségedet meghálálják; számos kávézó és cukrászda állt a kezdeményezés mellé, hogy kötelező olvasmányodért egy kávéval, limonádéval, egy gombóc fagyival, sütivel ajándékozzanak meg. Nem kell mást tenned, mint figyelni az esemény oldalán az akcióban részt vevő kávézók, cukrászdák, fagyizók listáját, kiválasztani egyet, és leadni a kötelező olvasmányt. Július 31-ig még megteheted.

A kampányban résztvevő kávézók, cukrászdák listáját ide kattintva megtalálod!