Mozizz a csillagos ég alatt!
4 szuper kertmozi a Balaton partján

Nincs is jobb, mint a szabadban tölteni egy meleg nyári estét, miközben remek filmeket nézel a barátaiddal. A Balaton partján szerencsére ezt is megteheted, például az alábbi 4 kertmoziban.

Panoráma Kertmozi – Vonyarcvashegy

2016 nyarán nyílt meg újra, egy nagyobb mértékű felújítás után az 1985-ben épült vonyarcvashegyi kertmozi. Körcikk alakú nézőterén összesen 520 vendég fér el, a kínálatban pedig az elmúlt néhány év sikerfilmjeit találhatjuk meg. A vetítések hétköznapokon 21 órakor, hétvégén 22 órakor kezdődnek.

Révfülöp Szigeti Kertmozi

A révfülöpi vasútállomás közelében, a Szigeti strandon találjuk a Balaton legszebb panorámájával rendelkező kertmoziját, ahol premierfilmek is jócskán szerepelnek a repertoárban. A jellegzetes színes székek közel 300 nézőt várnak estéről estére, de egy pokróccal mindenképpen érdemes készülni, ha ide tartunk, mert a parton elég hűvös lehet sötétedés után.

Révfülöp Szigeti Kertmozi

Balatonlelle Kertmozi

Rossz idő esetén is tökéletes választás a lellei kertmoziban tölteni az estét, mivel a fedett nézőtérnek köszönhetően a vetítéseket itt esőben is megtartják. A Dolby Digital 5.1-es hangrendszernek hála a minőségre sem lehet panasz, így gyakorlatilag egy tóparti multiplexben érezheti magát a vendég ezen a helyszínen.

Fövenyes Kertmozi – Balatonudvari

Valódi retró hangulattal és egész nyáron premierfilmekkel várja nézőit a kutya- és családbarát Fövenyes Kertmozi. Kínálatában a mainstream vonal dominál, de heti egyszer kifejezetten alternatív alkotásokat is műsorára tűz. A helyszínen popcorn és gyerekpáholy áll rendelkezésre, de szükség esetén még szúnyogriasztót is kérhetünk a működtetőktől.

Fövenyes Kertmozi – Balatonudvari
Fotó: Füredi Marci