Hajmeresztő összegeket szakítottak a Stranger Things sztárjai

A minden szempontból rekordokat döntögető 3. évad fizetésemelést hozott a Stranger Things szereplőgárdájának, és ha hihetünk a híreszteléseknek, van, aki tizenkétszeresét rakhatja zsebre korábbi fizetésének. A színészek tapasztalata, ismertsége, és maga a szerep is meghatározó szempont volt a számlájukra utalt összeg megállapításánál, és epizódonként értendő. Lássuk!

Három kategória szerint alakult ki a végső gázsi. Az első, és egyben legmagasabb bérezésű párost Winona Ryder (Joyce) és David Harbour (Jim Hopper) alkotja, ők egyenként valahol 90-100 millió forintnak megfelelő dollárt zsebeltek be.

A második kategóriába tartozó gyereksztárok sem panaszkodhatnak, nekik nagyjából 43 millió forint ütötte a markát. Millie Bobby Brown, a széria legfényesebb csillaga egyéni bértárgyalásokat folytatott, és úgy tudni, 60 milliót kap egy-egy epizód után.

De mi a helyzet a harmadik kategóriát alkotó, kisebb szerepet játszó Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan) és Joe Keery (Steve) színészekkel? Állítólag az ő fizetésük is megközelíti a gyereksztárokét.

Forrás: Facebook (Stranger Things)