Egyszerű, de mégis nagyszerű – CEWE FOTÓKÖNYV Pure

Szeretnél egy fotókönyvet, de először csak valami egyszerűre vágysz? A CEWE FOTÓKÖNYV Pure-t neked találták ki.

Emlékszel Brillre, a CEWE kiskutyájára? Nagyon okos és találékony, hiszen ügyesen rendelt egy CEWE FOTÓKÖNYV Pure-t magának a gazdija telefonján. Nem hiszed? Nézd meg magadnak!

A CEWE FOTÓKÖNYV Pure-t az egyszerűsége és gyorsasága miatt szeretik az emberek. Minden kedves pillanatunk ott csücsül a telefonunkban fényképek formájában, így mi sem egyszerűbb, mint egy applikációval Fotókönyvbe rendezni azt, akár a buszon ülve is.

Hogyan tovább?

Az app ingyenesen letölthető az App Store-ból és Google Playről. Miután beléptünk, a menüben láthatjuk a Pure projektjeinket (itt fognak megjelenni az általunk tervezett Fotókönyvek), az árlistát, egy ügyfélszolgálati elérhetőséget arra az esetre, ha elakadnánk, és további CEWE Fotókönyv lehetőségeket, ha nagyobb projektben gondolkozunk. Azonban, ha gyorsan és egyszerűen szeretnénk összegyűjteni a tegnapi buli legnagyobb élményeit, vagy valami személyes ajándékot keríteni az évfordulóra, ami idén is kiment a fejünkből, akkor a CEWE FOTÓKÖNYV Pure a legjobb választás.

Első lépésként ki kell választanunk azt a 22 képet, amit bele szeretnénk rakni a Fotókönyvünkbe. Ezután eldönthetjük, hogy fekete vagy fehér legyen a könyvünk, illetve, hogy széles vagy négyzet alakú megjelenítésben jelenjenek meg az emlékeink. Színenként összesen 7 variációs lehetőségünk van. Ezután tudjuk szerkeszteni a képek méreteit, sorrendjét és a feliratokat. Mindez összesen kb. 10 percet vesz igénybe. Már nincs is más hátra, minthogy 5-6 munkanap után átvegyük a díszdobozos CEWE FOTÓKÖNYV Pure-t. Ennél kényelmesebb már nem is lehetne, ugye?