Jupiter food truck – Most te is segíthetsz!

Az egészséges táplálkozást előtérbe helyező Fruccola új projektjében a megváltozott munkaképességűek kerültek reflektorfénybe.

A KézenFogva Alapítvány és a Fruccola összefogásával hamarosan megszületik a világ első, fogyatékossággal élő emberek által üzemeltetett food truckja. A Jupiter névre hallgató új vállalkozás, akár 50 megváltozott munkaképességű személynek segíthet beilleszkedni a társadalomba, miközben munkát, szórakozást és egy közösséghez való tartozást is kínál számukra. A gördülő büfé felelős és környezetbarát működési elvek mellett kíván eljutni az ország legnagyobb fesztiváljaira, hogy ott a Fruccola támogatásával egészséges alapanyagokból készült szendvicseket kínáljon a bulizó közönségnek.

Ha neked is szimpatikus a kezdeményezés, több módon is segítheted a Jupiter food truck megszületését. A kezdeti fázisban adományoddal támogathatod a létrehozást, melynek mikéntjéről pontosabb információt a KézenFogva alapítvány weboldalán találsz.

A későbbiekben pedig akár saját rendezvényedre is megrendelheted a food truckot, vagy önkéntesként csatlakozhatsz a kiszolgálók csapatához.