Hogyan válasszunk tavaszi parfümöt?

Évek óta használod ugyanazt a jól bevált parfümöt? Már te is unod, de akárhányszor megpróbáltál újítani, a harmadik teszter után a férfi illatokat sem tudtad megkülönböztetni a nőiektől, hiába szagolgattad a kávészemeket? Mi az alábbi három trükköt szoktuk alkalmazni parfümválasztáskor, hátha neked is segít valamelyik!

tavaszi illat

Jóleső nosztalgia

Idézd fel a legszebb pillanatokat az életedből, amelyek mosolyt csalnak az arcodra. Milyen helyhez kötöd ezeket a szép emlékeket? Egy strandhoz, egy erdőhöz, vagy esetleg egy mennyei illatot árasztó cukrászdához? Az édes nosztalgiázás elvezet a következő kedvenc parfümödhöz, ami a mindennapok monotonitását egy fújással elsöpri.

Ha emlékeidben egy virágzó mező szerepel, a Chanel Coco Mademoiselle jázminos-rózsás illata lesz a tökéletes választás számodra.

Az édesszájú nők imádni fogják a Hugo Boss Boss The Scent parfümjét, amelynek alapjául kakaó szolgált, de felfedezni benne a barack és a frézia illatát is.

Természetesen a férfiakról sem feledkeztünk meg, a fás illatok kedvelői odáig lesznek a Chanel Bleu de Chanel parfüméért, amely többek között borostyán-, menta-, és tömjénaromákat tartalmaz.

tavaszi illat

Inspiráljon a stílusérzéked

Milyen új, tavaszi darabokkal frissíted fel idén a ruhatáradat? Van esetleg egy-két új trend, ami kimondottan tetszik? Próbálj olyan parfümöt választani, ami pontosan olyan hatást kelt, amelyet el szeretnél érni az új ruhákkal. Hidd el, sokaknak feltűnik majd a külső megújulásod.

Ha úgy érzed, szükséged van egy kis izgalomra, valamire, ami feldobja a már megunt szettjeidet, válaszd a merész nők illataként számon tartott Chanelle Gabrielle parfümöt.

Egy kis eleganciát csempésznál a tavaszi megjelenésedbe? A Hugo Boss Femme üde illatát olyan független nőknek találták ki, akik tudják, mit akarnak.

Ami az igazán férfias illatokat illeti, a Hugo Boss Boss Orange Man parfümmel nem lehet mellélőni, hiszen ahogy a márka legtöbb férfi illata, ez is hangsúlyozza viselőjének vonzerejét.

tavaszi illat

Íme, az új lelkitársad

Mielőtt új parfümöt vásárolnál, mindenképp teszteld le! Viseld egy teljes napig, még akkor is, ha elsőre nem tűnik a te illatodnak. Ahogy telnek az órák, és a parfüm aromái keverednek a tested természetes kémiájával, új illat születik.

További tavaszi illatok között ITT és ITT böngészhetsz.

A cikket a NOTINO támogatta.