Fedezd fel a tenger csodáit! – Nyerj nyaralást Egyiptom legszebb városába

Egyiptom korántsem csak a piramisokról szól. Kevesen tudják, hogy a Sínai-félszigeten található Sarm es-Sejk a búvárkodni vágyók paradicsoma: itt található a világ egyik legszebb korallzátonya.

A festői szépségű Sarm es-Sejk az 1980-as években még csak egy csendes halászfalu volt, ám az utóbbi évtizedekben nyüzsgő turistaparadicsommá vált. A izgalmas múltú városnak kikötői és hangulatos óvárosa miatt már önmagában hívogató úti cél, ám leggyakrabban a búvárkodni vágyók keresik fel a helyet.  Az Akabai-öböl irányában a víz alá merülünk, 80 kilométer hosszan csodálatos korallszirtben gyönyörködhetünk, a víz alatti világ hihetetlenül gazdag és színes élővilága egy perc alatt elvarázsol minket.

Ha te is szívesen elmerülnél a kalandban, most könnyebb a dolgod, mint gondolnád. Nincs más feladatod, mint egy éves Budapest-bérletet venned, részt venned a nyereményjátékban, melynek a nyereménye nem más, mint egy feledhetetlen egyiptomi utazás.

forrás: Facebook (legszebb városok)

Aki 2019. február 11-ig éves Budapest-bérletet vált, és a megvásárolt szelvényeket az erre a célra létrehozott felületen regisztrálja, sorsoláson vehet részt, melynek fődíja egy 8 napos / 7 éjszakás álomutazás két fő részére Egyiptomba, Sharm el-Sheikbe az OTP Travel felajánlásából, de további nyeremények is gazdára várnak.

A nyereményeső itt még nem ér véget

  • 10 darab 50 alkalmas csoportos bérlet a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőbe, valamint
  • 10 darab egy évig érvényes páros mozibérlet a Cirko-Gejzírbe.

blank

Ráadásul aki jelenleg is rendelkezik érvényes éves bérlettel, vagy 2019. januárjától utazik ilyennel, és bemutatja a BKK Központi Ügyfélszolgálatán (Budapest VII., Rumbach Sebestyén utca 19–21.), a készlet erejéig (200 darab) elhozhat egy páros belépőt, mely az Országos Széchényi Könyvtár „A Corvina könyvtár budai műhelye” kiállítására szól. Mindemellett az évesbérlet-vásárláshoz kapcsolódó kedvezmény, hogy az éves MOL Bubi-bérletet is fél áron vehetik meg.

Az éves Budapest-bérlet megvásárolható a BKK bármelyik 13 fővárosi ügyfélközpontjában, továbbá a jegy- és bérletpénztárakban. A részletes játékszabályért keresd fel a BKK játékleírását.

blank