Új év, új naptár! Jöjjenek a legjobb appok a mobilodra!

A keményfedeles, szemet gyönyörködtető naptárcsodák előnyeit mi sem vitatjuk, helyettük mégis egyre inkább nyúlunk a telefonunk után, ha valamilyen találkozót, fontos eseményt szeretnénk feljegyezni. Biztosan tudod, hogy a telefonok alapértelmezett naptárain kívül is van élet, és mivel az újév a megújulásról (is) szól, nézzünk most szét a legmenőbb telefonos naptár-appok között!

Egy filléredbe sem kerül

Az ingyenes Google Calendar, és az Outlook ajánlotta lehetőségek mellett díjmentesen letölthető például az Accompany (iOS), ami összeköti a naptár és a kapcsolatmenedzsmentet. Néhány érintéssel könnyen és gyorsan visszatekinthetsz azokra az üzenetekre, amelyeket az érintett ismerőseiddel váltottál. Sőt, a komplett profiljukat is meg tudod nézni! Üzleti célokra (is) ajánlják.

Aztán ott van az Androidra fejlesztett, DigiCal nevű naptáralkalmazás, aminek egyik legnagyobb előnye, hogy különféle widgetekkel személyre szabható, segítségével gyorsan és egyszerűen szörfölhetsz a teendőid, bejegyzett programjaid között. Szükség szerint fizetős bővítményekkel tudod kiegészíteni, és akár teljesen reklámmentessé teheted.

Az iOS kompatibilis japán SaiSuke2 11 különböző nézettel érhető el, és az iPhone, valamint az iPad kijelzőjén egyaránt remekül megállja a helyét, akár osztott képernyőn is. Az eseményekhez klassz sablonokat ajánl, egyszerűen készíthetsz bejegyzéseket, viszont hátránya, hogy bizonyos funkciókat csak némi pénz kicsengetése ellenében tudsz elérni.

A Shift.Cal (Android) elsősorban azokat a felhasználókat célozza meg, akik az átlagostól eltérő munkarendben dolgoznak. Feljegyezhető a túlórával töltött órák száma, az emlékeztetőknek és értesítéseknek hála sosem fogod eltéveszteni a beosztásod, és minden szükséges információ könnyen visszakövethető.