Vezetett túrák és kedvezmények várják a bicikliseket a Kerékpárosbarát Hétvégén

Szeptember 16-án és 17-én országszerte első alkalommal rendezik meg a Kerékpárosbarát hétvégét. A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség által meghirdetett egyedülálló eseményre az autómentes hétvége alkalmával kerül sor, amikor is kerékpártúrák, kedvezmények és jó hangulat várja a résztvevőket.

Mobilapplikáció a kerékpározás szerelmeseinek

A gondtalan tekerés élményében a Kerékpárosbarát applikáció segíti majd a nagyszerű, közös, akár baráti társasággal, családdal vagy sportegyesülettel két keréken kirándulni indulókat.

Az applikáció immár több, mint 700 szolgáltatója nyújt segítséget a kerékpározóknak, legyen az szervízpont, bringás pihenő, biztonságos kerékpártárolási lehetőség, e-bike töltőpont vagy kezdőknek és haladóknak szóló, izgalmas túraútvonal.

Az ingyenesen letölthető applikációban található, kerékpáros szemlélettel működő vendéglátóhelyek és szálláshelyek a szeptember 16-17-i hétvégén számtalan meglepetéssel várják majd a kerékpározókat, akár ingyenes frissítőről, kedvezményről vagy külön bringásoknak készített ételekről legyen szó.

Közös, kerékpáros élmények

A hétvége alkalmával kerékpáros túrák számtalanjába csatlakozhatnak majd be ingyenesen vagy jelképes összegért cserébe a tekerni vágyók. A tekerjazoldbe.hu oldalán meghirdetett túrák rendszerint 25-40 fővel indulnak, és minimális szintemelkedés mellett 25-30 km-es útvonalat járnak be.

blank

A lehetőség természetesen akkor is nyitva áll, ha nem résztvevőként, hanem túravezetőként szerveznétek kerékpáros eseményt. A megvalósított kerékpártúrák támogatásban is részesülnek, melynek részleteit szintén a tekerjazoldbe.hu oldalán találjátok.

További információért, túraötletekért és kedvezményekért látogassatok el a tekerjazoldbe.hu weboldalára, és töltsétek le a Kerékpárosbarát applikációt!

Ha a Kerékpárosbarát Hétvége után is nyeregbe pattannátok:

Kiemelt fotó: Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség – Maketusz Facebook