Három hely, amit jó szívvel ajánlunk a cukorbetegeknek

November 14-én tartják világszerte a Cukorbetegek világnapját. Szerencsére egyre több étteremben gondolnak a cukorbetegekre, aminek mi nagyon örülünk, hiszen szeretjük a hasunkat, és szinte el sem tudjuk képzelni, milyen lenne lemondani kedvenc fogásainkról. Három kedvenc helyünknek hála neked sem kell!

Bohém Étterem

Az étlapján cukor-, glutén-, és laktózmentes ételeket is felsorakoztató Komor Marcell utcai étterem mindazok számára remek választás, akiknek fontos az egészségtudatos étkezés. A Bohém ráadásul nemcsak az ízletes falatok miatt jó opció, hanem a különleges helyszín okán is: az étterem a MÜPA lenyűgöző épületében kapott helyet, amit minden fővárosi ismer.

1095 Budapest, Komor Marcell utca 1.

FitCandy

Amíg nem találkoztunk a FitCandy kínálatával, gyakran megfogalmazódott bennünk, milyen csodás lenne, ha káros következmények nélkül tűzhetnénk villánkra kedvenc édességeinket. A Viza utcai cukormentes cukrászda legvadabb álmainkat is valóra váltotta egészséges, diétabarát finomságaival, amelyek között a speciális diétát folytatók mellett a sportolók is találnak az életvitelükhöz tökéletesen passzoló süteményeket.

1138 Budapest, Viza utca 9.

MandulaLiget

A MandulaLiget azért került a listánkra, mert rendszeresen tartanak náluk workshopokat, amelyeken inzulin rezisztenciában szenvedőknek adnak tippeket étrendjük összeállításához. Segítenek értelmezni a 160 grammos szénhidrátdiétát, gyakorlati tippeket adnak az adagok kiporciózásához, és olyan ételekkel is megismertetnek, amelyekkel talán még sosem találkoztál, ám beilleszthetőek az étrendedbe. A workshop végén szakértői segítséggel 1 napi terv is elkészül.

blank

1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.”L” épület