Ezekre a programokra menj a Design Héten, ha igazi designerré szeretnél válni

Egy évben körülbelül 100ezer ember nézi meg a Design Hét valamelyik programját. Közöttük nem kis számban olyan fiatalok, akik valóban tervezőként képzelik el jövőjüket. Nekik ajánlunk eseményeket a következő napokból.

Magyar design a német autóiparban

Október 11-én délután 3-kor a Bálnában olyan tervezőkkel találkozhattok, akik német autógyárak tervezői osztályán dolgoznak – vagy éppen azt vezetik. Az Auditól, a Porsche-tól, és az EDAG nevű független tervezőcégtől jönnek magyarok, és mesélnek karrierjükről, tevékenységükről.

Hova tovább? – Iskolabörze

Ha még csak most választanál szakot, tanfolyamot, vagy továbbképzési lehetőséget, akkor nem hagyhatod ki a Hungexpon megrendezett Hova Tovább kiállítást, ahol gyakorlatilag az összes olyan iskola felvonul, amelyik tervezőket képez! Könnyebb személyesen végiglátogatni így őket, mint elmenni nyílt napokra, vagy a pályaválasztási tanácsadót lapozgatni, nem igaz?

Mission Design

A Design Héten Budapestre látogatnak világhírű tervezők, bemutatkoznak a legmenőbb márkák. Ha arról akarsz beszélni, hogy mik lehetnek a te kezdő lépéseid, vagy ki lehetne az, akinél kipróbálhatod magad, akkor viszont a valóban elérhető magyar cégek és tervezők között forgolódj! Kiváló networking események a Zipernowsky házban esténként megrendezett Mission: Design! kerekasztalbeszélgetések, ahol szó lesz a kreatívipari kisvállalkozásokról, a munkaerőpiac átalakulásáról, az X, Y, Z és egyéb generációk szakmai lehetőségeiről, a fogyasztóvédelemről, a z okosvárosokról, a legújabb technológiákról. Ráadásul mind ingyenes, és elég a Facebookon regisztrálni rá.