Max Mara vs. Royal Ascot, avagy egy különleges kollekció megszületése

A sajtó képviselői csütörtök délelőtt egy remek hangulatú bemutató keretében ismerkedhettek meg a Weekend – Max Mara különleges újdonságával, és az eseményről semmi pénzért nem maradtunk volna le. Olvasd el beszámolónkat!

Zápor ide vagy oda, a Max Mara Dorottyai utcai üzletébe ma reggel különösen megérte betérni. Nemcsak azért, mert angol teasütemények, prosecco, fotófal és kaligráfus gondoskodott a résztvevők elkényeztetéséről, hanem az idén június 19-23. között megrendezésre kerülő Royal Ascot (UK) inspirálta kollekcióval (Trophy Day) való találkozás élménye miatt is.

Az izgalmas kapszulakollekció az olasz divatmárka és hímzett motívumairól ismert, Londonból származó Richard Saja közös munkájának eredménye, amit a híres brit lóverseny ihletett. A kiváló minőséget képviselő őszi-téli darabokat nyomott minták, lovas motívumok és színes hímzés teszik egyedivé, az adott évszak karakterének megfelelően. Jellemzően a sötétkék, bordó, fehér, fekete és a szürke színek dominálnak, egyes ruhadarabokat pedig olykor egészen meglepő szabászati megoldásokkal készítettek el.

blank

A Trophy Day minden darabját úgy tervezték, hogy tökéletesen megfeleljenek a Royal Ascot szigorú dress code-jának, de természetesen nem kell feltétlenül lóversenyre menned, ha viselnéd a kollekció egy-egy különleges szettjét. A nadrágok, pólók, elegáns felsők és ruhák, valamint a Max Mara ikonikus Pasticcino táskái mind megtalálhatóak a választékban, sőt, kellően hangsúlyos, ám közel sem hivalkodó ékszerekre is szert tehetsz az üzletben.

blank

A márka hazai „nagyköveteként” Dukai Regina is magára ölti az egyedi kreációkat, amelyeket a budapesti üzletben vehetsz szemügyre. Most különösen megéri arra járni, hiszen az előző kollekció darabjaihoz 30%-os engedménnyel lehet hozzájutni!

Kedvenc szettünk:

blank