Közös fotón pózol egy kínai pár 11 évvel a megismerkedésük előtt

Egy kínai házaspár ráébredt, hogy közel 20 évvel ezelőtt már keresztezte útjuk egymásét, mégis további kilenc évet kellett várni, hogy megismerkedjenek. Végzetes sorsfordulat.

Ye és felesége Xue 2011-ben találkoztak és szerettek egymásba a kínai Csengtu városban. Nemrég azonban rájöttek, hogy 2000 júliusában már találkoztak: ugyanazon a napon, ugyanakkor voltak a tengerparti Csingtao város May Forth Square terén.

A fehér ruhában pózoló Xue lencsevégre kapta jövendőbelijét, aki pár méterrel arrébb, kék pólóban és fekete nadrágban pózolt egy kamerának. // Fotó: Channel News Asia

Ye éppen anyósának fotóalbumait lapozgatta, benne felesége fiatalkori képeivel, amikor az egyik fényképen észrevette saját magát.

A bizonyíték arra, hogy két embert egymásnak teremtett a sors.

Xue édesanyjával látogatott el a térre, aki három hónappal azelőtt komoly műtéten esett át és el akart kicsit szabadulni a városból.

Ye egy turistacsoporttal fedezte fel a teret, mivel édesanyja vakbélgyulladással kórházba került, így nem tudott elmenni az előzetesen lefoglalt kirándulásra és átadta fiának a lehetőséget.

A Sina Newsnak azt mondta Ye, hogy Csingtao különleges város a családja életében és szeretné visszatérni oda a feleségével és gyerekeikkel.