Különlegesre sikerült a Chanel őszi bemutatója

Míg mi a tavasz első melengető napsugarainak örülünk, a Chanel március 6-án bemutatta őszi/téli kollekcióját Párizsban. A divatház világhírű tervezője, Karl Lagerfeld elképzelései alapján őszi tájjá változtatták a kifutót, és szinte az évszak jellegzetes illatait is érezni lehetett a levegőben.

Amikor megkérdezték, mi inspirálta a nem mindennapi díszletet, Lagerfeld ezt válaszolta:

„Mindig imádtam az őszt. Afféle indián nyár ez az évszak, színes levelekkel. Csodálatos a hangulata.”

Fotó: Harper’s Bazaar

A bemutató helyszíne úgy festett, akár egy őszi erdő. A modellek mintha egy párizsi parkban lépkedtek volna a járdára hullott leveleken. Ha nem látnánk, hogy mindez egy épületben történt, azt gondolnánk, hogy valóban egy erdőben hozták „tető alá” a bemutatót.

Fotó: Chanel

A tervező nem először vitte kifutóra a természet iránti rajongását, korábban két alkalommal is sikeresen átváltoztatta a bemutatók helyszínéül szolgáló Grand Palaist. A közelmúltban például rózsakertet álmodott az impozáns épületbe, de az is előfordult már, hogy a mesés Gorges du Verdon vízeséseit hozta a kifutókra.

blank
Fotó: AFP

Érdekel a kollekció? Csekkold le, miben vonult a kifutón Kaia Gerber, a legendás szupermodell, Cindy Crawford lánya, és nézd meg, mi történt a kulisszák mögött!