Téged vajon beengednének Berlin legmenőbb éjszakai bárjába?

Nincs a világon még egy olyan rejtélyes klub, mint a Berlinben található Berghain, ahova nem lehet csak úgy, a belépő megvásárlásával bejutni. Fontos, hogy megjelenéseddel és stílusoddal igazodj a klub stílusához, mert ha nem, lehet bármennyi pénzed, nem jutsz tovább a portánál.

Ha bekerülsz a klubvilág elitjébe, és átlépheted a Berghain küszöbét, elég egy perc is, hogy megtapasztald azt az atmoszférát, amiért party-turisták ezrei veszik célkeresztbe a Berghaint klubbal.

De mi is kell ahhoz, hogy megfelelj ennek a Berghain klub elitnek? Milyen haj, milyen kiegészítő, milyen ruha, milyen cipő, milyen attitűd?

A refinery29.com weboldal épp ezzel a témával foglalkozott a napokban. Egy olyan cikket tettek közzé, amiben a Berghain közvetlen szomszédságában fotóztak le olyan lányokat, akik megjárták a klubot. Megkérdezték őket az életkorukról, foglalkozásukról, majd részben kielemezték az öltözködésüket, ami alapján készítettek egy aprócska elemzést.

A képek alapján valahogy így öltöznek a berlini csajok, legalább is egy Berghainban eltöltött éjszakához:

Ez csak pár apró részlet, amin már jól látszik a totálisan elszabadult underground outfit jellemvonás. Szabályok jószerivel nincsenek is, max a szabályok teljes mellőzése, és az, hogy önmagadat add, és úgy öltözz fel, ahogy csak akarsz. A lényeg az, hogy mindenkinél merészebb legyél. Az sem baj, ha egy lánynak szőrös a hónalja, itt a borotválkozás már lejárt lemez.

A kérdés már csak az, hogy vajon önazonosak maradnak-e ezek a lányok a miután nagy puccban bevonulnak az éjszakai szórakozóhelyre.