Batman-rajongók figyelem, jön a Joker film!

Itt a nap híre! A Warner Bros és a DC Comics megszellőztette a The Joker című filmet.

A jól ismert Batman Bob Kane rajzoló és Bill Finger író kitalált szereplője, aki a DC Comics képregényeinek oldalán vált először szuperhőssé. A később megfilmesített változat akkora sikert aratott, hogy az 1939-ben indult képregény mára több kasszasiker filmet termelt a filmiparnak.

Közben Batman kapcsán megismertük Gotham cityt és esküdt ellenségeit, közöttük Jokert. Ő minden idők leggonoszabb Batman karaktere, akinek most a Warner Bros és a DC Comics egy külön filmet szentel.

A filmnek még nem ismerhetjük a címét, de azt tudjuk, hogy Todd Philips és Scott Silver közösen írta, a társproducer pedig a nagy Martin Scorsese.

A bejelentés hatalmas izgalmat keltett, de egyszerre több vitát is okozott, mivel a rajongók nem szeretik a Jokerre húzott gonosz szerepét.

Attól viszont nem kell tartanunk, hogy az általános Jokert kapjuk majd meg a filmvásznon, mert ez a Joker film teljesen távol áll majd a megszokott DC univerzumtól, elkülönítve a legutóbbi Jared Leto által alakított szereptől. Sokkal inkább egy kegyetlen, Scorsese-szerű bűnözésre számíthatunk!

A film megjelenési dátumáról még nincs hír.