Te láttál már tűsarkú görkorcsolyát? Akkor most fogsz!

Görkorizni biztosan sokan tudnak, de most  egy olyan görkorit mutatunk be, ami még az edzettebbeket is megizzaszthatja. Figyelem, egy olyan korcsolyát muatunk be, melyeket tűsarkakra szereltek.

Azt nem tudjuk pontosan, hogy mit gondoltak az Yves Saint Laurent tervezői, amikor megálmodták az oldschool két soros görkorira tervezett tűsarkú változatot, de az biztos, hogy két szavunk van rá: fashion kills!

Miért adnak egy tűsarkúhoz kerekeket? Vajon a hölgyeknek már túl unalmas szimpla tűsarkakon járni? Minden bizonnyal a divatcég kreatív igazgatója, Anthony Vaccarello így gondolhatta, amikor előrukkolt az elképesztő ötlettel.

 

A szüleink még talán abban a korban nőttek fel, ahol voltak görkoris diszkók és az alábbi videónak megfelelően nagy vidámsággal táncoltak, suhanva a kétszer négy keréken, a legjobb diszkó slágerekre, most pedig úgy néz ki,hogy a jövőben a csajok már lehet, hogy mindezt tűsarkakon fogják megtenni.

Az biztos, hogy az internet felrobbant, a tűsarkú kerekeken való száguldozás veszélyes és nem olcsó (nagyjából 2000 dollár), úgyhogy egy darabig talán csak a képeken nézhetjük ezeket a különc modelleket.

 

A múltból a jelenbe érkező négy kerekes görkori egyébként még most is virágzik, nem véletlen, hogy több mostani videóklipben is feltűnnek görkorizó lánykák. Nézzünk meg néhányat a kedélyek tovább borzolására. (Már csak azt várjuk, hogy mikor lesz olyan klip, amikor a fenti tűkerekeken száguldoznak.)