Ha eddig szerettük, most imádjuk: itt van a Stranger Things második évadának előzetese

Nagy dolog történt a hétvégén: az Amerikában megrendezett filmes Comic Con partyn bemutatták a Stranger Things második évadának trailerét. Az egyetlen csalódás csak az (mondjuk ezt már eddig is tudtuk), hogy még több hónapot kell várni az új epizódokig. No de addig is, nézzük meg, mit várhatunk a közelgő részektől.

Az első évadot is jegyző Duffer-testvérek elárulták, hogy a második évadot 9 részesre tervezték, és az első évadból már jól ismert karakterek köszönnek majd vissza bennük. Igaz, egy rövidke előzetes még februárban kikerült a netre a sorozatról, de ebből lényegében semmilyen infót nem tudhattunk meg a folytatásról, max annyit, hogy még kábé fél évet kell várnunk rá.

Most kiderült, hogy Mike fejét alaposan összekuszálta az első évad történései, és kis híján őrültnek nézik a fiút, aki (képzeletében?) lazán sétálgat a dimenziók között. A sorozat legnagyobb húzóneve továbbra is Winona Ryder marad, de a történet legizgalmasabbra sikeredett karaktere, Eleven visszatér, továbbra is Mike-ék oldalán harcolva.