Az igazi party délután kezdődik – Szombaton végigjártuk a legjobb délutáni bulikat

Idén nyáron nagyon elszaporodtak a nappali bulik. A Cinematiné és a  360 Bar is bebizonyította, hogy az igazán jó bulik ezen a nyáron már délután elkezdődnek. Gyere, megmutatjuk, miért is akkora nagy szám a nappal elkezdett partizás. 

A hétvégi bulizást mi már szombat délután elkezdtük. Akár délután 2 órától táncolhattunk volna a szinte a Budai Malom tövében található RIO tetőteraszán, ahol a Cinematiné 360 Rooftop partyt szervezték meg, ez alkalommal olyan külföldi elektronikus zenei sztárok részvételével, mint Hector és Stacey Pullen. A Cinematiné ezúttal a RIO falai közül felmászott a tetőteraszra, ahol gyönyörű panoráma és a  kellemes hűsítő lágy szellő élvezetével vethettük bele magunkat a táncolásba.

A finoman mozgató houseok jellemezték a késő délutáni, kora esti órákat, melyre több százan voltak kíváncsiak. Nem véletlenül, hiszen nincs is ennél jobb, mint már délután elkezdeni a kikapcsolódást. Arról nem is beszélve, hogy egy karnyújtásnyira volt a partizás folytatása, ugyanis a The Debut Summer Paradéval csúsztunk bele az éjszakai szórakozásba.

Mi az éjszakát már nem vártuk meg, mert a naplementét a már első ránézésre ígéretesnek tűnő 360 Baros programon szerettük volna tölteni, ahol a szervezők Secret Garden címszó alatt belvárosi oázist, mondhatni dzsungeltáncot ígértek. Puha pázsit, rengeteg növény voltak a hívószavak, és a 360 Bar betartotta a szavát: már a liftből kilépve azonnal szembesülnünk kellett, hogy a dzsungel feelingből nem fogunk hiányt szenvedni.

De még mennyire, hogy nem! Fél 8 körül már utolsó sugarait ontotta ránk a nap a Budai hegyek fölül, miközben Sobek hergelte az összegyűlt tömeget és, hát, nagyon is jó hangulatot teremtett.

 

Közben, ahogy jól látszódik északról csúnya felhők gyülekeztek, de mintha meg lett volna írva, hogy ennek a bulinak jó lesz a vége, szépen elhúzódtak keletre, és zavartalanul folytatódott a felhőtlen szórakozás.

Egyre jobb zenékkel pezsdítették fel a jelenlévőket, miközben a DJ pult mellől százával érkeztek a szappanbuborékok és a Nap elkezdett narancssárgán izzó koronggá változni:

A Secret Garden teljességgel hozta azt az életérzést, amit ígért. Növények tucatjai kerültek a 360 teraszára, hatalmas műfű szőnyegeken táncikáltunk,a babzsákokon chillezhettünk, és még a pult is fel volt díszítve zöld növényekkel. Arról már nem is beszélve, hogy folyamatosan osztogatták a pohárba feldarabolt görögdinnyéket, melyből mi is bedobtunk pár darabot, miközben élveztük a zenéket, a naplementét és a party pozitív energiáját.

A szombati napunk tanulsága, hogy teraszon lenni jó dolog! Tegyetek Ti is így, amíg tart a nyár, nehogy ősszel bánkódjatok azon, hogy nem jutottatok el egyetlen délutáni buliba se.