Jaksics József konyhafőnök és csapata egy ételfanatikus ebédkoncepcióval robbantja be az ízlelőbimbókat június 26. és 30. között a Zsolnay Kávéházban. Nyáron jobban élvezzük a napsütést, a vadító ízeket, nyitottabbak vagyunk az új textúrákra. Miért ne kedvezzünk az extrém élvezeteknek a gasztronómiában is?
A Zsolnay Kávéház napi ebéd kínálatára eddig is a szezonális frissesség, és a hagyományos fogások innovatív tálalása volt jellemző. Az egyes #foodporn ételek pedig már-már annyira íz – és tápanyagdúsak, hogy egyszerűen nem lehet nekik ellenállni. Van egy jó hírünk! Az ízorgiák között a kalóriák nem szabadultak el, a gusztusos ételeket büntetlenül vehetjük magunkhoz június 26. és 30. között a Teréz körúti Zsolnay Kávéházban.
Az étlapon olyan színes csemegék várják a vendégeket, mint a roppanós Casear-shake, szaftos Báránysteak mentás joghurtos padlizsánnal, csillogó Fekete amurral töltött cukkini, és Eperburger vegáknak is! A tetszőlegesen összemixelhető 3 fogás csupán 3300Ft +10% szervizdíj.
„Egy új ebédkoncepcióval szeretnénk megismertetni a nagyközönséget, amely nekünk is visszajelzést ad a modern gasztronómiai trendről. Várunk minden ételrajongót, akik egy hétköznapi ebédidőben nem restek megörvendeztetni magukat egy ilyen kulináris élménnyel!”
– meséli Jaksics József, konyhafőnök. A teljes étlap itt olvasható.
A Radisson Blu Béke Hotel és a Zsolnay Kávéház séfje a konyha mellett évek óta nagy szerelmese az AIKIDO-nak (tradicionális alapokra épülő, japán harcművészetnek) is. A #foodporn ételek megalkotása közben a harcművészet adta spirituális átszellemülés segített neki az ízek megalkotásában. Természetesen a kettőt szigorúan különválasztja, a konyhában főz, az edzőteremben harcol.