Oliver Koletzki Budapestre csempészi a berlini fesztiválok hangulatát

A Stil Vor Talent fesztiváljai Németországban már mindenki számára ismerősök: nagynevű sztárok fellépéseit, felejthetetlen, átpartizott éjszakákat köszönhetnek nekik a németek. Nekünk sem kell kimaradnunk az élményből: június 10-én Budapesten  is megmutatja a Stil Vor Talent, hogy mit tud. 

A mindig több ezres létszámú, általában teltházas szabadtéri fesztivál most először érkezik Budapestre, ráadásul azonnal két felvonással csábít el minket. A Stil Vor Talent fesztivál nálunk valami egészen különlegest próbál ki: a szabadtéri bulizást egy éjszakai party is követni fogja.

Az egynapos fesztivál nappal a Margit-szigeten kezdődik, ahol nemcsak a Raktár Beachen táncolhatunk a house, minimal és deep zenékre, hanem a szórakozóhely melletti területen is, ami a Stil Vor Talent kedvéért homokos plázzsá fog alakulni. A hangulat, a zene és a dekoráció egyedi és egyedülálló lesz, olyan, amilyennel eddig még sosem találkozhattunk a szigeten.

A buli természetesen éjszakára sem áll le, csak átköltözik az Akvárium Klub nagyhalljába, ahol már erőteljesebb ütemek fognak felhangozni, olyan sztárfellépőknek köszönhetően, akik hazánkban (eddig) még kevésbé ismertek. A nap egyik legnagyobb durranása  Oliver Koletzki lesz, aki friss albumát is prezentálni fogja a közönségének.

Akkor még egyszer összegezzük:

Június 10-e, 13:00: legyen mindenki a Margit-szigeten, a Raktár Beachen, majd naplementekor mindenki tegye át a székhelyét az Akváriumba, ahol további ütős számokat hallgathattok, méghozzá csúcsszuper minőségben, hála a remek hangosításnak. A szuper élményről a bódító vizuális effektek is gondoskodnak, melyen az Ozora Fesztivál sokat látott és tapasztalt dekorációs csapata dolgozott.

A 20 órás jegyet ezen a linken, vagy személyesen az Akvárium jegypénztáránál veheted meg.