9 különleges anyák napi ajándék

Amióta csak az eszemet tudom, szerettem volna valami igazán különleges ajándékkal meglepni édesanyámat anyák napján, de valahogy sosem találtam semmit, ami kicsit is kifejezné azt a hatalmas adag hálát és szeretet, amit az év minden napján érzek.

Gondolom, másokban is felmerült már hasonló gondolat, így idén összeállítottam egy listát, rajta különleges anyák napi ajándékokkal, amikből kedvetekre szemezgethettek imádott édesanyátoknak az orgona csokor mellé.

Az együtt töltött idő a legjobb ajándék anyák napjánBorkóstoló

Az anyák valószínűleg annak örülnek a legjobban, ha gyerekükkel tölthetnek egy teljes napot. Az, hogy mindeközben még borozhatnak is, hab a tortán!

Tanfolyam

Írasd be anyukádat egy tanfolyamra! Ha van esetleg olyan rég elfeledett hobbija, amit egykor imádott űzni, itt az idő, hogy újrakezdje. Lehet ez akár idegennyelv-tanulás, főző- vagy tánctanfolyam, sportkurzus, agyagozás, fotózás, stb.

Kézzel készített telefontok

Modern világban élünk, mindenki okostelefont használ. Kézenfekvő ötlet, ha te magad készítesz édesanyádnak telefontokot, így akárhányszor rápillant, átfut majd egy röpke mosoly az arcán. Ha kicsit érdekesebbé akarod tenni a vasárnapot, csak a hozzávalókat szerezd be és hagyd őt ügyeskedni.

Reggeli

Anya csak egy van, az az egy pedig megérdemli, hogy csemetéi villásreggelivel ébresszék. Egy pohár narancslé, egy csésze gőzölgő kávé, friss péksütemény, rántotta, virsli, vagy bármi, amit anyukád szeret. Nem kell túl mélyre nyúlni a zsebedben, hogy kivitelezd ezt a meglepetést, a gesztus mégis felülmúlhatatlan.

Különleges gesztussal indulhat az anyák napja

Fagylaltkészítő gép

Ha már az élményalapú ajándékokról a tárgyakra tértünk, ki ne ölne egy fagylaltkészítő masináért? Különösen akkor, ha már unokák is vannak a képben, akikkel közösen élvezheti a nagyi a fagyikészítés izgalmait a következő hónapokban. A fagylaltkészítő gépet persze fel lehet cserélni más izgalmas konyhai gépekkel, mint például gofrisütő vagy kenyérsütő.

Családfa

Megpróbálkozhatsz azzal is, hogy saját kezűleg fested fel a fát anyukád házfalára, majd utólag felaggatod az egyes családtagok bekeretezett képeit vagy, ha nem elég biztosak a kezeid, vásárolj falmatricát. A legjobb, ha szombat este elkészíted a remekművet, így nem marad el a meglepetés reggel.

Még több ajándék anyák napjára:

Javaslunk néhány helyet is, melyek meglátogatása különleges ajándék lehet anyák napjára: