Új nehézfiú a városban – Budapestet is megizzasztja a John Reed Fitness Music Club

Berlin, Bonn, Salzburg és Velence után Budapesten is megnyílt az első JOHN REED Fitness Music Club, ahol úgy edzhetsz, mint sehol máshol. Ha te is részese szeretnél lenni a John Reed- jelenségnek, ezen a hétvégén ingyen beveheted a város legújabb edzőtermét.

Képzeld el, hogy a legmenőbb ethno, streetart és keleti cuccok kavalkádját designos módon szétszórják egy loft lakásban. A kép már így is elég egyedi, de ha még hozzáadunk egy DJ-pultot és rengeteg kondigépet, már csak egy dolog állhat az egyenlőségjel túloldalán: a John Reed.

„A John Reed az egyedi belsőépítészeti megoldások és az edzés összhangjára épül. Az újfajta koncepció célja, hogy a mozgásformához illő zene még inkább arra motiválja az itt edzőket, hogy kihozzák magukból a maximumot“

– fejtette ki Marcus Adam, a John Reed Fitness Music Club marketing- és zenei vezetője.

A Funzine már a hivatalos megnyitó előtt kipróbálhatta a helyet, és imádtuk, amit láttunk. A terem végében álló hatalmas Buddha-szobor, oldalán a két 600 kilogrammos elefánttal, a tárcsák mögött lévő könyvespolcok, hatalmas falfestmények és a citromsárga füles fotel annyira elkápráztatott minket, hogy észre sem vettük, mennyire megizzasztottuk magunkat a gépeken.  (Éppen ezért nagyon reméljük, hogy nem koszoltuk össze a fancy díszletet.)

A John Reed azért igazi nehézfiú, mert ha figyelmen kívül hagyjuk a kondigépeket, a spinningbicikliket, a medicinlabdákat és az edzőfelszereléseket, olyan érzésünk támadhat, mintha egy menő éjszakai szórakozóhelyen lennénk. Ha pedig akkor lépünk a terembe, amikor a DJ-k mindehhez még a korongjaikat is megtáncoltatják a lejátszókon, teljes lehet a képzavar.

Formásodni, izzadni, erősödni, szájat tátani, gyönyörködni, vagy egy jót bulizni: a John Reed nem hagy cserben. A nyitóhétvégén (január 14-én és 15-én) bárki kipróbálhatja ingyenesen az 1800 négyzetméteres fitnesztermet, ahol szombaton, 14 órától Dukai Reginával, vasárnap 16 órától pedig Kiss Virág fitneszvilágbajnokkal edzhettek Nora Matisse, Slow, Tolo és Slubotage élő mixeire. A 12 vagy 24 havi bérletek ezen a hétvégén féláron vásárolhatók meg.