Boldog Macaron-napot! – Ezeken a budapesti helyeken kóstold meg ma!

Ki ne szeretné az apró, színes cukorbombát? Ma számos cukrászdában kipróbálhatod a franciák kedvencét, méghozzá kedvezményekkel. Ha esetleg te magad kísérelnéd meg az édesség elkészítését, cikkünk végén találsz egy szuper receptvideót is.

A Chez Dodo 25 különféle macaronnal, de maracujás-ribizlis Soleil és licsis-rózsás-málnás Élise süteményekkel is készül a mai napra.

A Desszert.Nekedben ingyen kóstoló, és olyan új ízek, mint a diós grillázs, a mézes mandula és a kávé-karamell vár.

A Gerbeaud Kávéházban 12 féle ízesítésű macaront kóstolhatunk ma, lesz náluk, többek között, sós karamellás, málnás és bazsalikomos-citromos is. Elvitel esetén pedig 50%-ot engednek a francia édesség árából.

A Madách téri á table!-ben levendulás, zsályás málna, kávés, rozmaringos étcsokoládé, és karamell maracuja ízű macaronok várnak ma mindenkit.

A mai napon végre Budapesten is kipróbálhatjuk a pannonhalmi PAUSA Cukrászda macaronjait, amelyek az apátság kertjében termő gyógynövényekkel vannak ízesítve. A Károlyi utca 19. szám alatt tudjátok beszerezni őket.

Az első 150 db macaron ingyen kóstolható a Zazziban. Mi biztos ki fogjuk próbálni az új wasabis-málnás ízűt, de az ibolyás-áfonyás is nagyon jól hangzik!

Az ÉdességLabor is nyitva tart ma, hogy megkóstolhassuk túróscsúszás, Sportszeletes, kacsamájas-áfonyás, és szilvásgombóc ízesítésű macaronjaikat.

A L’École de Grande Pâtisserie-ben 14:00-kor, míg a Portobellochefben 17:00-kor kezdődik a macaron workshop.