Budapest 5 újonnan nyílt kávézója, ahol még egy szürke őszi reggel is szebben indul

Újabb nagyszerű kávés gyöngyszemekkel bővült a főváros már eddig is rendkívül színes palettája, javasoljuk, hogy próbáljátok ki őket szép sorjában, egymás után idén ősszel!

Falatka

Kedves kis kávézó nyitotta meg kapuit a II. kerületben idén márciusban, a neve pedig nem más, mint Falatka. A kínálatban specialty kávék, valamint különféle kovászos és kézműves finomságok kaptak helyet, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt szuper napindítóként vagy délutáni finomságként szolgálhat. Érdemes úgy tervezni az őszi séták egyikét, hogy útba ejtsétek a kávézót!

1028 Budapest, Máriaremetei út 70. | Facebook

Fotó: Falatka

Napocska Kávézó

Egy ideje sárgaajtós sokszög fedelű bódé emlékezteti a járókelőket a Lehel téren, hogy ne feledkezzenek meg a napindító reggeli kávéról. Az isteni kávék mellé bageleket, süteményeket, szendvicseket és fánkokat kínálnak, hogy biztosan ne távozzunk tőlük éhes gyomorral. Ami pedig külön jó hír, hogyha esetleg négylábúval érkeznétek, akkor szívesen vigyáznak rájuk, amíg a piacon nézelődtök!

1134 Budapest, Váci út 9-15. | Facebook

Fotó: Napocska Kávézó

OHANA Coffee Kálvin

Az OHANA Coffee hangulatos és rendkívül barátságos kávézójával ezentúl már a Kálvin téren is találkozhatunk. Ezen a helyszínen is ízletes kávéval és finom falatokkal várnak benneteket a hét minden napján. Ha pedig otthon keresitek az ott megismert ízeket, a webshopban mindent megtalálhattok hozzá.

1053 Budapest, Kálvin tér 3. | Facebook

blank
Fotó: OHANA Coffee Kálvin

Inga

A nemrégiben elkészült Inga kultúrkávézó megteremtésének célja az volt, hogy egy nyüzsgő, gondolatébresztő, sokszínű és inspiratív kulturális központot hozzanak létre Budapest belvárosában. Ez pedig sikerült nekik, hiszen nagyszerű inspiráló környezetet teremtettek ahhoz, hogy egy finom kávé mellett izgalmas előadásoknak lehessünk szem- és fültanúi. Érdemes követni a Facebook-oldalukat az aktuális programokért!

1094 Budapest, Tűzoltó utca 2. | Facebook

blank
Fotó: Inga

KAFFA.Opera

Isteni őszies ízvilágú kávékat vonultat fel erre a szezonra a KAFFA.Opera újonnan nyílt kávézója, amit jó időben akár a teraszon is elfogyaszthatunk. Kiegészítésként olyan finomságokkal készülnek, mint például a frissen sült fahéjas-szilvás csiga, amit azon melegében érdemes elfogyasztani, miközben egy kellemes sétát tesztek a Duna-parton. Tökéletes őszi program!

1065 Budapest, Hajós utca 13-15. | Facebook

blank
Fotó: KAFFA.Opera

Új helyek a Bartók Béla úton, amiket érdemes felfedezni: