9 páratlan esti program júliusra, ami felfrissíti a budapesti nyáréjszakákat

Mikor máskor érdemes a programokat napnyugta utánra időzíteni, ha nem a balzsamos nyáréjszakák alkalmával? Csokorba gyűjtöttük nektek, mikor és hol várnak rátok különleges éjszakai élmények júliusban Budapesten.

Randevú a Ligettel – esti séták a Városligetben (péntekenként)

Abban talán mindannyian egyetérthetünk, hogy a nappal nyüzsgő Városliget az esti fényekben egy egészen különleges arcát mutatja meg. Péntekenként este romantikus esti sétákra invitál a Liget, ahol ennek a kézzelfogható varázslatnak a részesei lehettek. A 80 perces séta üdvözlőitallal veszi kezdetét, ami után kedvetekre merülhettek el a Millennium Háza Zsolnay-kerámiái és többek között a Magyar Zene Háza megvilágított aranyleveleinek látványában.

Tovább az eseményre >>

Fotó: ligetbudapest.hu

Wekerlei Sufni – Vintage Nightshopping (2024. július 6.)

Július 6-án 17 órakor szélesre tárja ajtajait a Wekerlei Sufni és egészen hajnali 1-ig be sem zárja azt a látogatók előtt. Erre az esti alkalomra egy laza éjszakai bazárral készülnek az érdeklődőknek, ahol ezúttal is lesznek művészibb darabok, kreatív tárgyak, új életre váró bútorok és kellemes zene is természetesen.

Tovább az eseményre >>

Fotó: Wekerlei Sufni Facebook

A nyári égbolt legjava | Svábhegyi Csillagvizsgáló (2024. július 6.)

A nyári hónapoknál tökéletesebb alkalom aligha nyílik a a csillagos égbolt pászátázására, érdemes lesz tehát július 6-án este a Svábhegyi Csillagvizsgáló felé vennetek az irányt. Első kézből, szakértők támogatásával ismerhettek meg ezen az esteén egy rendkívül szoros csillagpárt, a nyári méhek zsongó csillaghalmazát, egy planetáris ködöt, egyszóval a nyári égbolt legjavát.

Tovább az eseményre >>

blank
Fotó: Svábhegyi Csillagvizsgáló Facebook

Naplementés jóga a Continental Hotel tetején (2024. július 11.)

Július 11-én 19 órakor egy igazán különleges helyszínen, a lemenő nap fényeiben fürdőzve jógázhattok. ezen az eestén a Continental Hotel tetején, a város legzöldebb tetőteraszán lesz lehetőségetek ugyanis az ászanákat gyakorolni. A helyszín tökéletes, ha a mindennapos pörgés után kikapcsolódnátok kicsit és közben a főváros egyik legszebb kilátásában gyönyörködnétek. A programra saját matraccal rendelkező kezdőket és haladókat egyaránt várnak.

Tovább az eseményre >>

blank
Fotó: Continental Hotel Budapest ****superior Facebook

Óbudai Jógák Éjszakája | Esernyős (2024. július 13.)

Július 13-án az óbudai Esernyős hangulatos udvarán és termeiben harmadik alkalommal kerül megrendezésre a méltán népszerű Jógák Éjszakája. A 18 órától egészen éjfélig tartó, hagyományteremtő eseményen – mely az idén 10 éves Esernyős születésnapi programsorozatának része -, élőzenei aláfestéssel, lampionok fényei alatt és természetesen óbudai jógastúdiók oktatóinak vezetésével jógázhattok annyit, amennyit csak szeretnétek. A programon a részvétel ingyenes.

Tovább az eseményre >>

blank
Fotó: Esernyős – Óbudai Sport

Cirkuszok Éjszakája | Fővárosi Nagycirkusz (2024. július 20.)

A Fővárosi Nagycirkusz egyedülálló és felejthetetlen élményekkel vár benneteket július 20-án, hiszen a most futó „Csillagok, égbeli tűk” előadást több mint 90 percnyi extra cirkuszi műsorral bővítik ki a Cirkuszok Éjszakája alkalmából. A 19 órától kezdődő lenyűgöző programon akrobatákra, légtornászokra, bohócokra és sok más emlékezetes attrakcióra is számíthattok a legendás épület egyedi varázsában.

Tovább az eseményre >>

blank
Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz

Vintage Night Market | Industrial Lamp Budapest (2024. július 12., 13.)

Július 12-én és 13-án este a Budafoki út 70-es szám alatt a már megszokott vintage vásár ezúttal esti kiadással jelentkezik. Talán nincs is hangulatosabb, mint lágy esti szellővel kísérve, jéghideg fröccsel a kézben, a csillagos, nyári égbolt alatt rátalálni a régóta keresett vintage és retró kincsekre. A délután kezdődő és éjszakába nyúló programon nemcsak a remek portékák, de a kellemes zene és a jó hangulat is garantált.

Tovább az eseményre >>

blank
Fotó: Industrial Lamp Budapest

Strandok Éjszakája | Aquaworld Budapest (2024. július 27.)

Július 27-én este ismét visszatér a nyár nagy népszerűségnek örvendő programja, a Strandok Éjszakája. Ezen az estén szerte az ország legszebb fürdői meghosszabbított nyitvatartással és különleges programokkal várják a fürdőzni vágyókat. A fővárosban az Aquaworld Budapest komplexuma vár benneteket látványos előadásokkal, szaunaszeánszokkal és egész estés DJ-szettekkel.

Tovább az eseményre >>

Ha kíváncsiak vagytok, hol fürdőzhettek országszerte éjszakába nyúlóan:

Éjszakai hajós városnézés (több időpontban)

Ha napközben már volt szerencsétek megcsodálni a fővárost a Duna hullámain ringatózva, érdemes a város esti fényeire is vetni egy pillantást. Az 1 órát felölelő hajós városnézés alkalmával egy merőben új perspektívából gyönyörködhettek a lemenő napsugarakban, későbbi időpontban pedig a rakpartokon sorakozó épületek fényeiben.

További tudnivalók >>

blank
Fotó: silver-line.hu

Belvárosi séta alkalmával akár a Hold élethű mását is megcsodálhatjátok: