6 budapesti program és helyszín a nyári szünetre, ahol az egész család kikapcsolódhat

Végre valahára elérkezett a vakáció, ami egyet jelent azzal, hogy elkezdhetjük tervezni a nyári programokat, megszínesítve ezzel a semmittevős napokat. Az alábbi programok az egész család számára izgalmasnak ígérkeznek!

AROOM & Locked Room

Az AROOM és Locked Room újgenerációs szabadulószobái izgalmakkal teli időtöltést nyújtanak, a vakáció alatt is! A Király utcai AROOM-ban nyolcféle lenyűgöző kalandjátékot próbálhattok ki, míg a Székely Mihály utcai Locked Roomban további hat játékon vehettek részt, így biztosan találtok majd olyan kihívást, ami mindenki számára megfelelő tematikájú és nehézségű. Nemzetközi szinten is elismert szolgáltatásaik és szabadulószobáik nemrégiben újdonsággal bővültek: rendezvényterem foglalható az AROOM-ban! A helyszín tökéletes választás céges csapatépítésekhez, baráti társaságoknak vagy bármilyen különleges alkalomra, foglaljatok még ma!

1061 Budapest, Székely Mihály utca 4. | 1061 Budapest, Király utca 14. | Weboldal

Fotó: Locked Room

Travelling Galaxy

Hazánkban egyedülálló módon, egy teljes mértékben interaktív Star Wars-kiállítás vár rátok a Kecskeméti utcában. A privát kollekción alapuló kiállításon több mint kétszáz makettet, modellt és életnagyságú bábut figyelhetünk meg testközelből. A Travelling Galaxy elsősorban a Star Wars-trilógia eredeti (IV., V., VI.) részeire épül, azonban egy nemrégiben elvégzett újításnak köszönhetően már a videojátékokból, a legújabb sorozatokból, valamint a könyvekből jól ismert karakterekkel is találkozhatnak a látogatók. A program még a nem kimondottan Star Wars-rajongók számára is hatalmas élmény!

1053 Budapest, Kecskeméti utca 5. | Weboldal

Fotó: Travelling Galaxy

LufiLand

Nemrégiben megnyitotta kapuit Budapest legújabb attrakciója, a LufiLand kiállítás. A BOK Csarnokban látható kiállításon 4000 négyzetméteren több mint 500.000 környezetbarát lufiból épült fel többek között a Lánchíd, az Eiffel-torony, a Szfinx, a New York-i Szabadság-szobor és a pisai ferde torony mása. A kiállítást Guido Verhoef világhírű lufiszobrász álmodta meg, akinek irányításával közel 100 önkéntes dolgozott 18 országból azon, hogy felépüljön a grandiózus produkció. A LufiLand látogatóinak igazi kalandban lehet részük, a kapun belépve először az űrben találják magukat, majd egy labirintuson keresztül öt kontinens csodáit fedezhetik fel, egészen augusztus 18-ig.

1143 Budapest, Dózsa György út 1. | Weboldal

blank
Fotó: LufiLand

Családi koncertek a Danubia Szalonban

Az egész család számára emlékezetes koncertekkel készülnek idén nyáron a Danubia Szalonban. Július 27-én a Brácsásvicc című előadáson bebizonyítják, hogy a brácsások a legjobb fejek a zenekarban, július 21-én és augusztus 3-án pedig Hámori Máté karmester sok vidámsággal mutatja be Mozart változó zenei világát a gyermekkori zsengéktől egészen a Requiem drámájáig a Mozart, a csokigolyók sztárja című gyermekkoncerten. Augusztus 7-én sem maradunk program nélkül: egy nagyszerű családi koncerten és fergeteges rézfúvósbulin vehetünk részt a Rézfán fütyülők előadásának jóvoltából. Jegyek online kaphatók!

1033 Budapest, Flórián tér 3. | Weboldal

blank
Fotó: Danubia Zenekar

KRESZ suli a Közlekedési Múzeumban

Fontosnak tartjátok, hogy a gyermekek ügyesen és önállóan közlekedjenek? Akkor irány a KRESZ suli a Ligetben, ahol augusztus 27-ig kéthetente keddenként ingyenes, regisztrációhoz kötött oktatást tartanak a kicsiknek és nagyobbaknak. 9:30 és 11 óra között az 5-7 éveseket, 11 és 12 óra között pedig a 8-12 éveseket várják a helyszínen. Sőt, nem csak megtanítják a gyermekeket arra, hogyan kell biztonságosan közlekedni, hanem pecséteket is gyűjthetnek, három után pedig már egy névre szóló jogosítványt ajándékoznak nekik!

1146 Budapest, Zichy Mihály út 14. | Weboldal

blank
Fotó: Liget Budapest

Szünidei színház a Klauzál Házban

Szuper szünidei színházi előadásokkal várnak benneteket a Klauzál Ház színpadán idén nyáron. Július 10-én a Csizmás Kandúr, július 24-én a Kishableány, 31-én Maugli, a dzsungel fia zenés mesejátékok színesítik a programlehetőségeket, míg augusztus 14-én a Varázslatos szerencsekrajcár című magyar népmesét játsszák az egész család nagy örömére. Minden egyes színdarab különféle társulatok által kerül bemutatásra. A jegyek ára egységesen 1500 forint, amit online tudtok megvásárolni a lenti weboldalon!

1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33. | Weboldal

Mutatjuk, hol frissülhettek fel a fővárosban idén nyáron:

(Nyitókép: Egy jó kép az utazásról)