Kik ezek a cheerleaderlányok az EB-néző helyeken?

A Vegas.hu cheerleaderei több szurkolói zónában is megjelennek a foci-EB alatt. Mutatjuk, hol lehet találkozni velük, illetve miért érdemes a közelükben lenni a mérkőzések alatt.

Fotó: Vegas.hu

Általában a meccsek előtti órákban érkeznek a zöld-fehér pomponruhás lányok összetéveszthetetlen terepjáróval, hangszóróval a kezükben, focidartscal és egy halom szurkolói eszközzel: tapsolóval, I Love Football! és Ria, ria, Hungária! feliratú vizes tetkókkal, arcfestővel.

A sztori persze itt nem áll meg, mert a lányok eléggé képben vannak a sportfogadással és az éppen aktuális EB-meccsek nyereményszorzóival. Ha valaki náluk regisztrál a Vegas.hu sportfogadási oldalára, vagy bemutatja a már meglévő érvényes regisztrációját, akkor további ajándékot kap: napszemüveget, repoharat és ülőpárnát, amely kényelmesebbé teszi a meccsnézést.

blank
Fotó: Vegas.hu

Hol találkozhatnak a szurkolók a Vegas.hu cheerleadereivel Budapesten?

Az Erzsébet téren, ahol legalább két helyen is lehet meccset nézni, ráadásul napfogók alatt, így senki nem fog napszúrást kapni. Ezenfelül a Jókai és a Mikszáth téren szokott feltűnni a csapat, ahová szintén érdemes elmenni meccset nézni, hiszen számos pub és bisztró várja a szurkolókat. Az Eiffel tér hatalmas, szabadtéri szórakozóhelyén szintén megfordul a csapat.

Még több nyeremény a Vegas.hu-tól

Aki az EB alatt készít egy szelfit a Vegas.hu pick-upja előtt, majd feltölti azt a saját nyilvános Instagram-oldalára sztori formájában, megjelölve a @vegas.hu_official-t #Vegaspickup hashtaggel, egy sorsolást követően egy JBL Flip 5 hangszórót nyerhet. A napi nyertesekkel Instagramon, privát üzenetben veszik fel a kapcsolatot a szervezők a Vegas.hu oldalán keresztül.

A legjobb meccsnéző helyek a fővárosban: